Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Kitty Wieman-Vonk.
Kitty Wieman-Vonk.

Wachten in de kou, met een lekker bakje koffie van Fier

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd.
Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Kitty Wieman-Vonk aan de beurt.

Naam: Kitty Wieman-Vonk.
Geboren: OP 19 januari 1986 te Wageningen.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd (en ja, nog steeds verliefd op deze bijzonder mooie man). Samen hebben wij drie lieve kinderen; Femke, Benjamin en Amy.
Hobby's: Lekkere koffies maken, knutselen, films kijken.
Opleiding: Ik heb de PABO Duaal gedaan in Ede. Ik ben tien jaar leerkracht geweest op de basisschool.
Huidige beroep: Barista.
Wat vind je leuk aan dit werk: Mensen blij maken met de lekkerste koffie van Fier koffie en thee! En daarbij mag je de hele dag lachen en vrolijk zijn. Heerlijk vind ik dat! Hierbij vind je alles er omheen over Fier koffie en thee op onze website: www.fierkoffieenthee.nl. En wil je weten waar we staan? Volg ons dan op Facebook.
Verder actief: Wij zijn dit jaar aangesloten bij de Christelijk Gereformeerde Kerk Bennekom; de Sionskerk. Ik zit helaas niet op een sport, daar heb/maak ik te weinig tijd voor.
Stamcafé: Heb ik niet. Ik ben eigenlijk nooit in een café te vinden.
Favoriete club: Nee, heb ik ook niet.
Favoriete krant: Ik lees op een dag snel wat artikelen die voorbijkomen op NU.nl
Favoriete CD/muziek: Sela vind ik erg mooi, maar ik kan ook genieten van de muziek die mijn vader vroeger draaide uit de jaren '80 en '90. Bij de muziek van nu kom ik uit bij Ed Sheeran, Racoon en Kensington.
Favoriete sport: Oei, ik kan niet kiezen tussen voetbal en volleybal. Allebei leuk!
Favoriete vakantieadres: Denemarken vond ik erg mooi. Maar de camping l'Arche in Anduze in Frankrijk waar ik jarenlang met mijn ouders heen ging was ook geweldig!
Slecht in: Nee zeggen. Ik vind (bijna) alles leuk en ben overal wel enthousiast voor te krijgen, maar dan blijkt later dat ik er helemaal geen tijd meer voor heb! Bang om fouten te maken; dat is een vervelende eigenschap, want ik weet dat fouten maken erbij hoort.
Goed in: Lachen en creatief bezig zijn. Mensen op hun gemak te laten voelen.
Hekel aan: Kou en wachten. Wachten vind ik echt zonde van mijn tijd, en als dit dan ook nog in de kou is, dan vind ik dat toch echt wel heel vervelend! Andere mensen kleineren. Oh, dat vind ik zo erg! Laat iedereen in z'n waarde. Niemand is beter dan de ander.
Spijt van of over willen doen: Nee, alles heeft een reden. Van alles wat je meemaakt word je sterker, krachtiger of slimmer. Elke ervaring doet iets met je, waar je misschien later weer wat aan hebt.
Goede voornemens: Goed plannen, zodat ik niet elke keer achter de feiten aanloop.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Naar verschillende koffielanden, zelf koffiebranden, een eigen espressobar wat ook Fier koffie en thee gaat heten, waarbij men niet hoeft te wachten tot we weer in Bennekom staan met de koffie, maar ook naar onze koffie kunnen komen.
Lelijkste plekje in Bennekom: Ik vind Bennekom echt een mooi en onderhouden dorp. Dus ik vind het lastig om een lelijk plekje te bedenken. Ik denk dat ik dan uitkom op de Molenstraat bij de oude garage van Hofstede, waar ook gelijk de spannendste situaties ontstaan in het verkeer. De verkeerssituatie Bereklauw/Kaardenbol is niet best. Dus dat maakt het een lelijke plek.
Mooiste plekje in Bennekom: Het centrum van Bennekom wanneer een hoop vrijwilligers er weer iets moois van weten te maken tijdens de Vlegeldag en Dickens Fair.
Estafettestokje gaat naar: Elbert van der Hoek.
Omdat: Ik vind dat hij een sterke persoonlijkheid heeft, en dat wat hij heeft meegemaakt weer gebruikt om anderen te helpen. Een man met zijn hart op de goed plaats.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox