Logo bennekomsnieuwsblad.nl


SneeuwFit in Bennerkom verhuist naar sportzaal Soetendaal

BENNEKOM - De SneeuwFit-cursus van Skivereniging Gelderse Vallei in Bennekom verhuist van de DVO-hal naar sportzaal De Soetendaal aan de Halderweg 48. De eerste les in de nieuwe locatie is op maandag 23 oktober van 20.00-21.00 uur. Tot aan de krokusvakantie in februari zijn er 16 lessen, tot eind maart 20. Docent is Bauk de Groot uit Bennekom. De afsluitende les voor de skiërs en snowboarders is een praktijkuur in de sneeuw op een skibaan.

Bij een voorkeur voor een andere avond of locatie kan men terecht op maandag 20.00-21.00 uur in de gymzaal aan de Schaepmanstraat 165 in Wageningen en op dinsdag in de sportzaal Maandereng aan de Mesdagstraat 3 in Ede (nabij Stadspoort). Beide zijn nieuwe locaties, net als De Soetendaal in Bennekom. De skivereniging heeft ook trainingen SneeuwFit op woensdagavond in Veenendaal en op donderdagavond in gymzaal Verlengde Parkweg 49a in Ede-zuid. Hier vinden op 5 en 12 oktober van 20.30-21.30 uur ook de kennismakingsclinics en gratis proeflessen plaats. Een seizoen meedoen kan al vanaf 62,50 euro.

Overdag zijn er op dinsdagmiddag Ski Compact-trainingen van 8 lessen in Ede en Veenendaal. Deze beginnen op 31 oktober -tot in de week voor Kerstmis- en vanaf 2 januari is er een serie tot aan de Krokusvakantie. Ook het SkiCompact-abonnement (€ 59) is inclusief een afsluitende praktijktraining op een skibaan. Deze trainingsprogramma’s van de Nederlandse Skivereniging omvatten allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen als een fysieke voorbereiding op wintersporten komende winter. Daarmee beperkt men het risico op spierpijn en blessures en het verhoogt het vakantieplezier. Ook voor wandelaars in de sneeuw prima geschikt. In een proefles kan men dit zelf ervaren.

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via website www.skigeldersevallei.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox