Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Zoldermarkt in Bennekom

BENNEKOM - Bewoners van de Algemeer in Bennekom houden op zaterdag 23 september van 10.00 tot 15.00 uur weer een zoldermarkt. Dit doen zij in het kader van Burendag.

Het is de tweede editie. De eerste was twee jaar geleden. Dat was zo’n groot succes dat de bewoners van de straat hebben besloten het evenement dit jaar weer te organiseren.

De rommelmarkt wordt gehouden tussen de Margrietlaan en Selterskampweg. De straat is tijdens de markt afgesloten voor verkeer. De bewoners ruimen deze dag hun zolder en garage op.

Bij het nostalgische boerderijtje op nummer 67 worden onder meer brocante, servies, kleding, handgemaakte sieraden met edelstenen en emaille verkocht. Verder zijn er in de straat kramen met onder meer spulletjes uit grootmoeders tijd, cadeau-artikelen, speelgoed, boeken, keramiek, antiek en tuinartikelen.

De entree is gratis en in omliggende straten kan gratis worden geparkeerd. In Vanaf het centrum van Bennekom is de markt 5 tot 10 minuten lopen. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Voor meer informatie: facebook.com/zoldermarktalgemeer

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox