Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Het is leuk om oplossingen te bedenken

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.
Deze week is Arnout Hasselaar aan de beurt.

Naam: Arnout Hasselaar.
Geboren: Op 2 Augustus 1979.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Barbara en vader van Imme (10), Mats (7) en Bliss (4).
Hobby's: Wielrennen, voetbal, mountainbiken en door de sprint triatlon ook hardlopen en zwemmen. Tevens sta ik regelmatig met De Zilveren Lepel in de keuken.
Opleiding: MAVO Vossenvelde, MTS en de HTS. Om uiteindelijk architect te worden heb ik de Academie van Bouwkunst afgerond.
Huidige beroep: Architect.
Wat vind je leuk aan dit werk: Het leukste is een bouwkundig of programmatisch probleem oplossen op een manier die verrast.
Verder actief: Als Tafelaar in de Ronde Tafel 78 in Ede. Daarnaast nog actief binnen de VV Bennekom waar Imme en Mats met veel plezier voetballen.
Stamcafé: Dat was vroeger uiteraard de Dorpsherberg. Tegenwoordig vermaak ik me prima door lekker te eten in bijvoorbeeld De Brasserie of Planken Wambuis. Daar voegen we binnenkort de Eetwinkel aan toe.
Favoriete club: VV Bennekom.
Favoriete CD/muziek: Dat is lastig, vandaar een opsomming van de albums die ik sowieso regelmatig luister: Chris Rea – On The Beach, Oscar & The Wolf – Entity, Bear's Den – Red Earth & Pouring Rain, Ryan Adams – Heartbreaker en Pink Floyd – Final Cut.
Favoriete vakantieadres: Veynes in de Hautes-Alpes (Zuid-Frankrijk). De combinatie van goed weer en ruige bergen zorgen er voor dat we zowel actief kunnen zijn, maar ook lekker kunnen zonnen en zwemmen.
Slecht in: Subtiele communicatie. Ik kan nog weleens te direct zijn waardoor ik bot over kom. Maar dat bedoel ik natuurlijk niet zo.
Goed in: Creatieve oplossingen bedenken.
Spijt van of over willen doen: Ooit ben ik over gehaald om halverwege een voetbalseizoen door te gaan naar een hoger elftal. Daardoor verloor ik mijn basisplaats waar ik erg van heb gebaald.
Goede voornemens: Meer werk overdragen aan anderen. Vandaar dat Hasselaar Architecten nu een vacature heeft voor een bouwkundig tekenaar.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Met de racefiets alle drie de beklimmingen van de Mont Ventoux op één dag volbrengen.
Lelijkste plekje in Bennekom: Ik kan niet wennen aan de 'entree' van Bennekom, bij de Van Balverenweg, die door het industrieterrein wordt geaccentueerd. Het is een gemiste kans dat er niet meer eisen zijn gesteld aan de uitstraling op deze prominente locatie.
Mooiste plekje in Bennekom: Nu nog de Pinksterbloem waar we vanuit huis uitkijken over de vijver. In Bennekom een uniek plekje voor een tussenwoning! Maar op het Baron van Wassenaerpark zijn we een woning aan het bouwen en deze wijk is een aanwinst voor het dorp.
Estafettestokje gaat naar: Mijn moeder Mariette Hasselaar.
Omdat: Mariette heeft heel lang in Bennekom en omstreken in de zorg gewerkt en maakt zich in haar pensioen wederom dienstbaar voor de dorpelingen. Een moeder om trots op te zijn!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox