Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van Muziekvereniging OBK Bennekom.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van Muziekvereniging OBK Bennekom.

AMV bij muziekvereniging OBK

BENNEKOM - Wilt u uw zoon of dochter op een leuke manier kennis laten maken met muziek? Dat kan nu! Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van Muziekvereniging OBK Bennekom.
De cursus is gericht op kinderen van 7 tot 9 jaar (groep 4 tot en met 6) die interesse hebben in muziek en eventueel lid willen worden van OBK. In deze eenjarige cursus, die begin oktober begint, wordt op een speelse manier in groepen van 6 tot 8 leerlingen een muzikale basis gelegd. De kinderen leren te luisteren naar muziek, gevoel te krijgen voor maat en ritme door het bespelen van ritme-instrumenten en noten lezen door te spelen op de blokfluit of klokkenspel. Er worden ook uitvoeringen gegeven met alle AMV-leerlingen samen. Tenslotte maken ze kennis met alle instrumenten die je bij OBK kunt leren spelen. Na de cursus kan er, in overleg met docent/dirigent en bestuur, een instrument worden gekozen.

De lessen worden gegeven op dinsdagmiddag/avond in Muziekcentrum OBK aan de Kierkamperweg. Hebben u en uw kind interesse, neem dan contact op via opleiding@obkbennekom.nl of bel Marja Ogink, tel. 0317-421628.

Kijk voor meer informatie op http://www.obkbennekom.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox