Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Bunt voorzitter BSV

BENNEKOM – Schaakclub BSV Bennekom heeft een nieuwe voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen maandagavond in denksportcentrum De Commanderij, nam Teunis Bunt het stokje over van Noel Bovens.

De afgelopen vier jaar gaf Bovens leiding aan het bestuur en de club BSV Bennekom. Hij vindt echter dat op zijn positie regelmatig 'wisseling van de wacht' nodig is en besloot zich niet herkiesbaar te stellen. Vice-voorzitter Jan Wouters luidde hem uit en prees met name de wijze waarop Bovens de vergaderingen leidde.

De nieuwe preses is 58 jaar en woont in Ede. Bunt is sinds september 1985 lid van BSV Bennekom en is in het dagelijks leven docent aan Instituut Blankestijn. Direct na zijn verkiezing leidde na de pauze de vergadering van de club.

In die vergadering werd besloten voor de interne competitie terug te keren tot het vertrouwde systeem Keizer. Er worden 30 ronden gespeeld. Ook werd besloten de speeltijd te wijzigen. Naast het reguliere speeltempo van 1.40 uur plus increment, is ook een tempo van 55 minuten plus increment mogelijk. Spelers die dat willen moeten het vooraf aangegeven. Maandag 11 september start om 19.55 uur de interne competitie en nieuwe leden zijn welkom. .

Kijk voor meer informatie op www.bennekomsesv.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox