Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Praatje van Kaatje

Na een overheerlijke vakantie is het tijd om weer aan de slag te gaan. Met een zongebruind lijf (ik heb deze zomer duidelijk niet in Nederland doorgebracht, maar in zonniger oorden) en met frisse energie kan ik er weer tegenaan. Deze week beginnen ook de scholen weer: we passen natuurlijk allemaal altijd op in het verkeer, maar in deze periode graag nog een beetje extra opletten. Want we willen alle kinderen veilig op school en weer thuis zien komen!

Nog een week en dan nemen we officieel afscheid van onze fijne burgervader Cees van der Knaap. Ik hoop dat zijn afscheidsfeest op 30 augustus door zo'n beetje alle inwoners van Ede bezocht gaat worden want een groots afscheid verdient hij! Wat ga ik hem missen, en om mij heen hoor ik erg vaak datzelfde geluid. Het ga je goed Cees! Geniet met je vrouw van de overvloed aan vrije tijd die je binnenkort gaat krijgen!

Wist u al dat in Bennekom het Vraagt-u-maar-loket uitgebreid wordt? Ingaande per vandaag. Het wordt een breed informatiepunt voor alle Bennekommers in het gebouw van de apotheek. Op Vlegeldag kunt u in de kraam van de Dorpsraad kennismaken met Natasha Defferding. Zij is sociaal werker bij Malkander en gaat het infopunt bemannen samen met drie enthousiaste vrijwilligers.

Zoals gezegd staat de Dorpsraad ook dit jaar weer op Vlegeldag. Het thema bij de kraam van de Dorpsraad is deze keer: Wat gebeurt er in uw straat? Want we willen u graag nog meer betrekken bij Bennekom. Weet u wat er vlakbij u speelt in uw straat? Wat raakt u? Vindt u dat aangekaarte zaken goed aangepakt worden of niet? Heeft u zelf suggesties? We horen het heel graag. En niet alleen op Vlegeldag, maar ook daarna! En als u nu toch bij onze kraam bent, kom dan ook meteen kennismaken met de nieuwe dorpsraadsleden Nicole van Hattum en Arnoud Smits. Twee nieuwe aanwinsten waar we heel blij mee zijn!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox