Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Els van der Meer-Rozenboom.
Els van der Meer-Rozenboom.

"Ik houd het liefst zelf de controle"

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer. Deze week is Els van der Meer-Rozenboom aan de beurt.

Naam: Els van der Meer-Rozenboom.
Geboren: Op 1 januari 1972.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Henno. We hebben 3 kinderen: Sanne, Ilsa en Timme.
Hobby's: Lezen, fotoboeken maken, uitjes met het gezin, bijkletsen met vrienden en vriendinnen.
Opleiding: VWO op het Streek, propedeuse Frans en daarna Toegepaste Taalwetenschap, beide aan de (toen nog) Katholieke Universiteit Nijmegen. Voor mijn werk volg ik regelmatig vakgerichte trainingen.
Huidige beroep: Beleidsadviseur bij Opella.
Wat vind je leuk aan dit werk: Het is erg afwisselend. Het ene moment schrijf ik beleidsnotities, het andere moment ben ik bij een team om bijvoorbeeld nieuwe werkwijzen te helpen implementeren. Ik spreek regelmatig met onze klanten over wat zij goed vinden gaan en wat volgens hen beter kan. Daarnaast vind ik het leuk om op landelijk niveau mee te kunnen denken over hoe je kwaliteit in de zorg het best zou kunnen meten en verbeteren.
Verder actief: Op de school van de kinderen, bij hun sportclubs, in de kerk, bij diverse goede doelen en een patiëntenvereniging. Het is voor mij vooral de kunst om al die activiteiten, die ik al snel erg leuk vind, te doseren, zodat ik af en toe ook nog eens echte vrije tijd overhoud.
Stamcafé: Geen.
Favoriete club: DVO en TV Keltenwoud waar ik graag naar de wedstrijden van onze kinderen kijk.
Favoriete krant: Door de week lees ik vooral nieuwsapps, in het weekend graag Trouw of de Volkskrant.
Favoriete CD/muziek: Heel divers en afhankelijk van wat ik aan het doen ben.
Favoriete sport: Skiën en tennis.
Favoriete vakantieadres: In de zomer zonder twijfel Frankrijk. 's Winters skiën we graag in het Zwarte Woud. Ook ben ik dol op stedentripjes en vind ik Terschelling heerlijk!
Slecht in: Dingen loslaten: ik houd het liefst zelf de controle.
Goed in: Dat heb ik thuis maar eens in de groep gegooid. De kinderen geven aan dat ik altijd klaar sta voor een ander en ik alles goed georganiseerd heb. De jongste voegt toe dat ik goed ben in lief zijn….
Hekel aan: Mensenmassa's.
Goede voornemens: Regelmatig een stedentripje doen. Die paar dagen op reis voelen voor mij als weken weg. Er staan nog genoeg mooie steden op mijn verlanglijstje.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Een kinderboek schrijven.
Lelijkste plekje in Bennekom: De leegstand momenteel in diverse winkelpanden in het centrum. Jammer!
Mooiste plekje in Bennekom: In augustus het Kinderdorpterrein. Geweldig hoe deze vakantiespeelweek jaarlijks weer georganiseerd wordt. Dat staat voor mij tevens symbool voor de vele activiteiten die in Bennekom georganiseerd worden door het jaar heen. Daar vind ik ons dorp echt groots in!
Estafettestokje gaat naar: Hester van Halteren.
Omdat: Ik waardeer erg wat zij, met haar gezin, voor mijn ouders doet. Een beroep op haar doe je nooit tevergeefs. Daarbij is ze actief in het Bennekomse en daar kan ze vast enthousiast over vertellen!

12 reacties
Meer berichten