Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Jolanda Meeuwsen.
Jolanda Meeuwsen.

Maak een feestje van elke dag!

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.
Deze week is Jolanda Meeuwsen aan de beurt.

Naam: Jolanda Meeuwsen.
Geboren: Op 30 januari 1973.
Woonplaats: Bennekom
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd geweest. Ik ben nu single en woon samen met mijn lieve dochter Andi van 13.
Hobby's: Naar festivals/concerten gaan, ik lees graag in de digitale wereld over allerlei wetenswaardigheden en boeken.
Opleiding: Gestart in Bennekom op de Mavo Vossenvelde (jaja ook ik heb nog op 'het muurtje' gestaan), vervolgens de Hotelschool (hospitality management). Diverse cursussen en trainingen. UMC Utrecht-managen van kwaliteit & financiën rondom patiëntenzorg en op dit moment neem ik deel aan een community of practise nieuw organiseren. Een leven lang leren wat mij betreft.
Huidige beroep: Tot 1 januari was ik zorgondernemer van de revalidatie & herstel. Sinds 1 januari vertegenwoordig ik binnen Opella het onderdeel services.
Wat vind je leuk aan dit werk: Met name de ontwikkelingen in de ouderenzorg. Mijn achtergrond maakt dat ik anders naar 'de zorg' kijk. Daarin komt mijn hospitality achtergrond goed van pas. Ik heb in Oosterbeek (locatie de Valkenburcht) en in Bennekom (locatie het Baken) mogen opzetten en in een gastvrijheidsconcept mogen zetten. Heerlijk om de zorg welke vaak noodzakelijk is, ook aangenaam te kunnen maken waar mogelijk.
Verder actief: Ben regelmatig bij DVO te vinden daar speelt mijn dochter. Ik ben dit jaar begeleider geweest van haar team. Ik sport zelf ook net als mijn zus bij de Plataan (als ik er aan toe kom).
Stamcafé: Heb ik niet echt, maar als ik ga, ga ik graag naar Wageningen en de (stam)tafel bij mijn zus!
Favoriete club: DVO, de club van mijn dochter Andi.
Favoriete krant: Regionale kranten. Verder lees ik veel digitaal AD/Telegraaf/Volkskrant.
Favoriete CD/muziek: Ik heb brede smaak van George Michael, Faith Hill, Bryan Adams, Gavin deGraw, Ilse de Lange, Anouk tot Emilie Sandé & Adèle. Jaren 80 vind ik heerlijk op feestjes.
Favoriete vakantieadres: Frankrijk, Spanje of Griekenland.
Slecht in: Nee zeggen.
Goed in: Men zegt in organiseren, regelen dus.
Hekel aan: Ruzies en mensen die geen sorry kunnen zeggen, we maken allemaal fouten
Spijt van of over willen doen: Spijt? Het leven is te kort om spijt te hebben vind ik.
Goede voornemens: Gezond blijven, meer sporten, wat meer tijd voor mijn dochter, familie en vrienden naast mijn drukke baan.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Oh dat is teveel om op te noemen, in ieder geval een mooie reis.
Lelijkste plekje in Bennekom: Geen idee, er is vast ergens een braak liggend terrein lelijk te wezen.
Mooiste plekje in Bennekom: Met stip op 1; Het Bart van Els plantsoen, mijn zus en ik hadden het er nog over dat het leuk zou zijn als de fontein terug kwam.
Estafettestokje gaat naar: Nellie Pels.
Omdat: Zij een mooi mens is en een collega van mij bij Opella. We hebben samen nog op de Mavo gezeten. Ik ben benieuwd wat haar naast haar werk bezig houd.

1 reactie
Meer berichten