Logo bennekomsnieuwsblad.nl


De transfer van Kevin Sissing, Bennekom naar rivaal Duno, is het opmerkelijk. Sissing is bijna de meest scorende in de Bennekom historie. Foto: gertbudding.nl
De transfer van Kevin Sissing, Bennekom naar rivaal Duno, is het opmerkelijk. Sissing is bijna de meest scorende in de Bennekom historie. Foto: gertbudding.nl (Foto: Gert Budding)

Amateurclubs roeren zich flink op transfermarkt

REGIO - Bij de 'grote jongens' in het regionale amateurvoetbal zijn er nu al spectaculaire mutaties. Duno springt er bovenuit en profileert zich als meester inkoper op de transfermarkt. Zeven nieuwe gezichten zijn het komende seizoen te bewonderen op het sportpark De Waaijenberg. Rivaal Bennekom blijft bescheiden op de tweede plaats met zes nieuwe acteurs, maar gaat voornamelijk investeren in de eigen jeugd.

De overgang van Bennekom spits Kevin Sissing naar Duno, is het meest opmerkelijk. Morgen 15 juni is de laatste dag van de overschrijving.


Duno
Oefenmeester Lodewijk de Kruif neemt afscheid van zeven voetballers. De aanvulling op de selectie is echter noemenswaardig. Tonny Soli (RKHVV), Kevin Sissing (Bennekom), Ahmed Lak (VDZ), Giovanni Scharrenberg (Vitesse), Mischa Boelens (Achilles '29), Bart van Brakel (DOVO) en doelman Patrick te Mate (NSC Nijkerk) zijn de nieuw aangetrokken spelers die Duno naar een hoger plan moeten tillen.


Bennekom
Bennekom heeft zes nieuwe spelers aangetrokken. Oefenmeester Arnold Bhreler (Juliana Malden) zal aan een nieuw en bovenal jong team moeten gaan bouwen. De bomen rijken namelijk niet meer tot aan de hemel bij Bennekom. Rob Delleman (De Bataven), Denny van Loen (Huizen), Lennart van de Peppel (Alverna), Gerard Smink (NEC amateurs), Rashwan Taher (Veluwezoom) en Akihiro Takasawa (TEC). Uit eigen jeugd: Sietse Schiphorst, Dennis van de Berg, Hamza El Hammouchi, Tim van de Meulen, Jonathan Slootmans en Wout Jan van de Kleut.


Redichem
Zaterdag derde klasser Redichem zal het naderende seizoen zich gaan richten met spelers uit de eigen jeugd. Brent en Sten Capel, Nino Kuik, Bram de Boer, Ymar de Jong en Marc van Miert maken de grote overstap naar de senioren.


CHRC
Promovendus CHRC heeft zich versterkt met de WAVV-voetballers, Glenn Gerritsen, Davey Jansen, Alain Rothuis en Florian Rothuis. Oefenmeester Chris van de Peppel nam afscheid van Kevin Fränkel (GVVV).


SKV
Ook bij SKV stoten enkele jeugdspelers door. Tom Reugebrink, Jouke Kamerling, Oscar van Mierlo en Luc van Harn voegen zich de senioren. Emilj Astimirov en Bart Silvius komen van WAVV. Verder komen Arjen Okma (SV Ouderkerk), Ismael Antonio, Nando Kersten (beiden DTS), Frank Gerritsen (Redichem), Tomas Doornenkamp (Hercules) en Kevin Lontonga.

reageer als eerste
Meer berichten