Logo bennekomsnieuwsblad.nl


Ik vind Bennekom een mooi dorp

In de 'Estafette van Bennekom' wordt iedere week een min of meer bekende Bennekommer geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Bennekommer.
Deze week is Astrid Holtrop - van der Linde aan de beurt.

Naam: Astrid Holtrop - van der Linde.
Geboren: Op 23 juni 1971 in Zwolle.
Woonplaats: Bennekom.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Edwin. Samen hebben we vier kinderen, twee meiden en twee jongens van 13, 14, 18 en 22 jaar oud.
Hobby's: Skiën, lezen, zingen bij HAK Bennekom, sport kijken van de kinderen, sinds kort Padel tennissen bij TV Keltenwoud en reizen.
Opleiding: HAVO en daarna PROFOOD (opleiding tot zelfstandig supermarktondernemer). Verder veel cursussen gericht op mijn vakgebied.
Huidige beroep: Samen met mijn man Edwin eigenaar van PLUS Edwin en Astrid Holtrop in Bennekom.
Wat vind je leuk aan dit werk: Ons werk is zeer afwisselend en heeft vele facetten. Ik doe veel administratief werk, zoals de financiële en personeelsadministratie, maar vind het ook erg leuk om in de winkel te helpen bij de kassa en de servicebalie. Hier heb je veel contact met de klanten en dat maakt iedere dag weer bijzonder.
Verder actief: Ik ben penningmeester van Het Andere Koor Bennekom, zing bij dit koor, ik sport één à twee keer in de week bij Slimmer Fit in Bennekom en ik speel padel tennis bij TV Keltenwoud.
Stamcafé: Heb ik niet echt, ik vind het heerlijk om achter in onze tuin onder de veranda samen met vrienden en familie iets te drinken en te barbecueën.
Favoriete club: WMHC (hockey Wageningen), VV Bennekom en Ajax.
Favoriete krant: De Gelderlander en het Bennekoms Nieuwsblad
Favoriete CD/muziek: Ik vind veel muziek leuk, van Nederlandstalig tot moderne popmuziek. Op dit moment is John Mayer favoriet.
Favoriete vakantieadres: Wij reizen graag samen met onze kinderen en hebben al veel mooie en bijzondere plaatsen en landen bezocht. Samen met Edwin ben ik in Zuid Afrika geweest en dit land heeft veel indruk op me gemaakt. Hier zou ik graag nog eens met de kinderen heen willen gaan.
Slecht in: Nee zeggen.
Goed in: Organiseren en plannen. Ik ben zorgzaam en probeer het iedereen naar de zin te maken.
Hekel aan: Conflicten, ruzie.
Spijt van of over willen doen: Het leven is te kort om spijt te hebben.
Goede voornemens: Te blijven genieten van de mooie dingen (groot en klein) die in mijn leven voorbij komen en dit kunnen delen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast hoop ik dat we onze PLUS de komende jaren met veel plezier en succes kunnen voortzetten in Bennekom
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Met de kinderen een reis maken naar Afrika
Lelijkste plekje in Bennekom: Is er niet. Ik vind Bennekom een mooi en gezellig dorp.
Mooiste plekje in Bennekom: Uiteraard het Bart van Elstplantsoen, met name in het voorjaar als de bomen vol roze bloesem zitten.
Estafettestokje gaat naar: Alise Kwakernaak - Meeuwsen.
Omdat: Alise is bij ons in de winkel werkzaam achter de kassa en de servicebalie, altijd opgewekt, vrolijk en klantvriendelijk. Ze kent erg veel mensen. Ik ben benieuwd wat haar naast haar werk nog meer bezighoudt.

reageer als eerste
Meer berichten