<p>Bennekom, 1930. Plek van herinneringen.&nbsp;</p>

Bennekom, 1930. Plek van herinneringen. 

(Foto: Beeldbank Oud-Bennekom )

Een plek om te koesteren

De Historische Vereniging Oud-Bennekom bestaat 75 jaar en dat vieren we graag samen met alle Bennekommers. Onder andere met deze fotorubriek. Een uitdaging voor wie denkt het dorp goed te kennen. We tonen acht keer een historische foto van een Bennekoms gebouw zoals het er ooit uitzag. Het staat er nog. Vaak wel veranderd, soms monument geworden, soms wat verscholen in het groen. Wel altijd zichtbaar vanaf de openbare weg. We vragen je het gebouw op te sporen. Let daarbij op de karakteristieke vorm en architectuur, details als ramen of deuren kunnen er nu anders uitzien. We vragen het volgende:

1. Maak een originele foto van het gebouw zoals het er nu staat (Let op privacyregels: geen personen of leesbare naamborden);

2. Noem het adres en vertel in maximaal 100 woorden welke persoonlijke herinnering of indrukken het gebouw bij je oproept.

3. Stuur je foto en tekst met je naam, adres en telefoonnummer binnen een week naar jubileum@oudbennekom.nl. Originele inzendingen zetten we op www.oudbennekom.nl en maken kans op een prijsje.

Aflevering 7:
Deze is niet al te moeilijk. Voor velen een plek waar ze ooit waren. Kan om tal van redenen zijn geweest. Dus moeten er ook veel herinneringen zijn. We zijn benieuwd. Insturen uiterlijk dinsdag 29 juni.

Oud-Bennekom daagt uit: Ken je dorp (7)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden