Foto:

Persbericht: Stephan Neijenhuis lijsttrekker D66 Ede

Stephan Neijenhuis lijsttrekker D66 Ede

EDE- De leden van D66 Ede hebben Stephan Neijenhuis gekozen tot lijsttrekker van hun partij. Neijenhuis is op dit moment bezig aan zijn tweede termijn als raadslid voor D66 en was bij de verkiezingen van 2018 ook lijsttrekker. Hij is erg gemotiveerd om de campagne voor zijn partij te gaan leiden. Neijenhuis: “Ede kan de progressieve ideeën van D66 goed gebruiken. Daarom wil ik me graag hard maken voor gelijke kansen voor ieder kind, een betaalbaar huis en een schone lucht in Ede.”

De gemeenteraadsverkiezingen zijn 16 maart volgend jaar. Bij de Tweede Kamerverkiezingen scoorde D66 goed in Ede. D66 was de derde partij na VVD en SGP. Neijenhuis: “We hebben een mooi jaar achter de rug. We mochten in maart ons honderdste lid verwelkomen. Een mooie mijlpaal en een week later hadden we er alweer tien bij! Ook het aantal actieve leden is flink toegenomen, dus ik verwacht met een goed team de volgende periode in te gaan.”

D66 Ede is erg tevreden over hun lijsttrekker. Sam Elfvering zegt namens het bestuur van de Edese deelafdeling van D66: “D66 gaat met vertrouwen de toekomst in met Stephan als lijsttrekker. We hebben er vertrouwen in dat hij namens D66 kan bouwen aan een Ede dat werkt voor iedereen en dat hij ons toekomstgerichte verhaal van D66 kan brengen in de campagne.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden