Sinterklaas blij met alle kleurplaten en tekeningen


<p>Foto: Johan Mulder</p>

Foto: Johan Mulder

(:)

Sinterklaas blij met alle kleurplaten en tekeningen

Lieve kinderen van Bennekom,

Wat ben ik ontzettend blij met alle kleurplaten en tekeningen die ik gekregen heb, meer dan 225! Ik moet zeggen, dat ik er een beetje stil van ben geworden. Sommigen waren geverfd, anderen met stift of kleurpotlood ingekleurd en er waren er ook bij met glitters, stickers en stempels.


Felien had er zelfs pepernoten op geplakt, nou die heb ik lekker opgesmuld! En Pim is op zijn eigen fiets, zonder zijwieltjes, voor de eerste keer zelf naar het dorp gefietst om de kleurplaat weg te brengen. Superknap Pim! Inmiddels heb ik de pieten opdracht gegeven er een mooie slinger van te maken. Ik denk dat die zo lang wordt, dat ik hem van de ene kant van mijn paleis naar de andere kant kan hangen.

Op de achterkant stonden allemaal lieve boodschappen. Zo geeft Jep mij een tip om de cadeautjes in Bennekom te kopen, dat vind ik een fantastisch plan! Thijs heeft supergoed zijn best gedaan om mooi te schrijven. Tim houdt van vissen, nou dat vindt Sinterklaas ook heerlijk ontspannend. Olivia houdt van ‘taarties’, lekker hoor! Lisa wil graag weten wat mijn lievelingskleur is, dat is rood Lisa. Bij Stijn hebben de pieten wat extra pepernoten in zijn schoen gedaan, hij wil ze namelijk graag delen met zijn vriendinnetje Lynn. Kijk, daar houdt Sinterklaas van, samen delen. Dat sluit ook een beetje aan bij de boodschap van Jitske. Zij schrijft dat ze het fijn vindt dat ik alle kinderen respecteer; jong of oud, lief of stout…en zo is dat maar net Jitske! Tirza, Layla en Zafi zijn net als ik op 5 december jarig, wat een feest! Het was dit jaar helaas een beetje een rommeltje met het vullen van de schoenen, natuurlijk was het niet de bedoeling dat jouw schoen in de oven terecht zou komen Thomas. Ik heb mijn pieten hier een even goed over aangesproken, zij hebben mij beloofd beter op te letten. Dan zijn er ook nog kinderen die de kleurplaat bij opa en oma hebben ingekleurd. Bij de opa en oma van Feline laten we nieuwe kleurpotloden bezorgen en oma Nel moest behoorlijk goed haar best doen om Tom de kleurplaat te laten inleveren. Hij vond hem zelf namelijk veel te mooi (en dat begrijpt Sinterklaas wel). Of hij dit jaar ook een piano gaat krijgen, hmmm, daar ga ik nog even over nadenken.

Al met al, is het best een raar jaar, maar hebben jullie er toch voor gezorgd dat het een hele feestelijke verjaardag gaat worden. Dank jullie wel! En oh ja, Zafi gaf mij de tip om Ozosnel om te bouwen tot Corona-proof paard, maar toen ik dat probeerde begon hij te steigeren. Dat lijkt mij dus niet veilig, misschien kunnen Elin en Tess volgend jaar wel even een rondje op hem rijden. En ik hoop jullie allemaal volgend jaar (ook Maud, het babyzusje van Julia) in het dorp te zien, dan krijgen Sanne en Ivo ook een knuffel van mij of een van mijn pieten!

Dag hoor, lieve kinderen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden