Foto:

Estafettestokje van de Voedselbank naar Yo's Gym

Het is alweer half oktober, de nieuwe beperkingen omtrent de Corona hakken er weer flink in. Een appje van Marijke van Doorn met de vraag of ik het estafettestokje van de Voedselbank weer over wil nemen. De Voedselbank?! O ja, je zou in deze tijd bijna vergeten dat er nog meer problemen zijn dan het Coronavirus.

BENNEKOM - November is al jaren de maand waarbij we bij Yo’s Gym de kratten voor de voedselbank neerzetten en dus gelukkig ook dit jaar. Het hing aan een zijden draadje of de sportschool open mocht blijven maar gelukkig ook voor de voedselbank is dit het geval. Hierbij dus een oproep om vooral niet te vergeten dat er heel veel mensen zijn die momenteel afhankelijk zijn van de hulp van anderen. Met een heel klein beetje moeite kunt u deze mensen helpen.

Aangezien wij de komende tijd niet veel meer kunnen doen dan in onze vrije tijd naar de supermarkt en de sportschool gaan is het een mooi moment om de tijd die overblijft de voorraadkast eens uit te pluizen. Er staat altijd wel iets in die kast wat je eigenlijk niet gebruikt. Stop alles wat nog niet aan de houdbaarheidsdatum zit en waar geen alcohol in zit, in een tasje en breng het even naar Yo’s Gym op de Weerkruislaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden