<p>Floor Bouwsma is onlangs geslaagd en is nu officieel Rebalancer. De weg daarheen zat vol hindernissen...</p>

Floor Bouwsma is onlangs geslaagd en is nu officieel Rebalancer. De weg daarheen zat vol hindernissen...

Levenspad vol hindernissen

De Bennekomse, toen nog jonge, studente Floor Bouwsma, met haar voorliefde voor paarden, vond onverwacht rebalancing op haar pad. Jaren later, als zelfbewuste jonge vrouw, vertelt ze met hoorbare uitroeptekens: “Dit bracht me zoveel levenslust, kracht en energie! Mijn hart wist het meteen! Dit is mijn weg!” Ze ging ervoor, volledig. Dit was de weg van haar hart. Ze rondde de eerste 2 jaar van haar studie af en wilde graag verder. Toen kwamen de eerste hindernissen op haar pad, te beginnen met de financiën.

Door Wout Schotsman

Bennekom - Met de levenslust, kracht en energie die ze toeschrijft aan rebalancing, ziet ze altijd mogelijkheden. Altijd bezig met paarden? Dan kan ze die toch gebruiken om samen het nodige bedrag bij elkaar te krijgen? In 2018 organiseerde ze een sponsorloop. Met paarden! Een artikel in het Bennekoms Nieuwsblad en op zoek naar sponsors. Ruim 60 haalde ze er binnen, een paar grotere en een heleboel kleinere. Wat was ze blij en dankbaar. Ze kon voort met haar studie.

Halverwege… weer hindernissen

Het nodige bedrag ze bijna bij elkaar, maar er was meer nodig. Doorgaan met fundraising dus. Toen kreeg ze een ongeluk met haar paard: een gecompliceerd gebroken elleboog, De twijfel sloeg toe. Zou haar lichaam het lichaamswerk van rebalancing wel aan kunnen? De elleboog kan ze niet volledig gebruiken. Doorzetten en de weg van het hart blijven volgen. Op het laatste moment, twee weken voor het derde studiejaar begint, komt er een sponsor die zegt: “Ik betaal de rest van jouw studie. Jij levert me later maar rebalancing sessies”. Het laatste geld is er én de eerste klant!

Geslaagd!

Een prachtig jaar! De hindernissen overwonnen, inclusief een half jaar vertraging door de corona, maar zelfs het examen kan nog doorgaan ondanks de verscherpte coronaspelregels. Op 20 oktober schrijft ze een bedankbrief aan al haar sponsors: ‘IK BEN GESLAAGD! Ik mag me officieel Rebalancer noemen!’ Wat is rebalancing eigenlijk? Het is een vorm van lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling, waarbij voelen en ervaren centraal staan. Alles wat er gebeurt met je lichaam heeft ook invloed op je gevoelens. Pijn maakt chagrijnig, wanhopig of hulpeloos; een goede conditie maakt het verwerken van gevoelens gemakkelijker. Met aandachtige aanraking, zelfonderzoek, ademhaling krijgt alles wat jij voelt ruimte om er te mogen zijn. Niet ontkennen of terzijde schuiven. Zoek wat beter voor je is en bij je past! Je hele leven leef je in dit lijf.

Hoe nu verder?

Floor gaat voortbouwen aan haar eigen praktijk. Dat betekent werken aan een eigen website, meer klanten werven. Meteen toont ze haar commerciële talent. Schrijf maar op: Speciale aanbieding: voor de eerste 5 aanmeldingen een sessie voor de halve prijs! De website is nog in de maak en gaat www.gubba.nu heten. Meer weten? Floor is bereikbaar via floor@gubba.nu.

Je hele leven leef je in dit lijf!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden