<p>Een van de strand- en zeegezichten van Janine Eshuis, die in Villa Erica ge&euml;xposeerd zouden worden. Volgend jaar beter!</p>

Een van de strand- en zeegezichten van Janine Eshuis, die in Villa Erica geëxposeerd zouden worden. Volgend jaar beter!

Helaas… geen zeegezichten in Bennekom

BENNEKOM - In 2021 bestaat de Culturele Vereniging De Kijkdoos 50 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Optimistisch wordt gewerkt aan jubileumtentoonstellingen. 2020 is eigenlijk een verloren jaar. Meerdere tentoonstellingen moesten geannuleerd worden. Des te meer reden om een ambitieus feestprogramma voor 2021 op te zetten! Het hoogtepunt zal een Kunstmanifestatie zijn: in het gebouw Walraven op het Baron van Wassenaerpark krijgen kunstenaars uit Bennekom en omgeving de kans hun werk te laten zien. Kortom: de Kijkdoos gaat er wat moois van maken! Voorwaarde is wel dat we met ons allen het coronavirus weten weg te jagen.

De kunstenares Janine Eshuis zou haar schilderijen van zee- en strandgezichten tentoonstellen in Villa Erica. Helaas… wegens de coronamaatregelen geen zeegezichten in Bennekom. De Kijkdoos verwacht en hoopt dat men volgend jaar in Bennekom wel kan genieten van die zeegezichten. Er stond ook een concert gepland met de cellist Joachim Eijlander. Dat zou plaatsvinden bij de buurman van Villa Erica, de Katholieke kerk, met de maximale 30 personen. Helaas... ook afgelast.

Maarrrr... de Kijkdoos is optimistisch: de voorbereidingen voor een feestelijk jubileumjaar gaan gewoon door!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden