Tipje van de sluier.
Tipje van de sluier. Eigen foto

Complete metamorfose Plus in Bennekom

Zakelijk

BENNEKOM ,,Op 1 januari 1998 zijn wij samen begonnen aan het ondernemersavontuur. Dat is inmiddels alweer bijna 25 jaar geleden. Eerst als ondernemersechtpaar in een C1000 in Heerenveen en sinds de zomer van 2015 zijn wij de trotse eigenaar van PLUS Edwin en Astrid Holtrop in Bennekom. Dit was een ingrijpende beslissing voor ons en voor onze vier kinderen, maar we hebben er geen spijt van. We voelen ons thuis in dit mooie dorp en wonen en werken hier met veel plezier.” Aan het woord zijn Edwin en Astrid Holtrop. 

,,De afgelopen jaren hebben we samen met onze kinderen en onze trouwe medewerkers heel hard gewerkt om onze supermarkt verder te optimaliseren. Dit hebben we gedaan door iedere keer kleine aanpassingen te doen om nog meer in te spelen op de wensen van onze klanten.”

VELE ACTIVITEITEN Het echtpaar vervolgt: ,,Vanaf onze komst naar Bennekom hebben we ons altijd ingezet voor het mooie dorp Bennekom. We hebben vele activiteiten georganiseerd voor onze klanten en het dorp. Zo hebben we huis-aan-huis een ontbijttas bezorgd, hebben we diverse sponsoracties voor clubs en verenigingen gehouden, een schoolreisactie voor de kinderen van de bassisscholen, een actie voor diverse goede doelen, ondersteuning van Lekker Bennekoms, Vlegeldag en Dickensfair en uiteraard het Oktoberfeest. Wij hopen dit nog lang te kunnen volhouden.”

OPTIMALISEREN WINKEL ,,Nu hebben we ervoor gekozen om onze winkel nog verder te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van onze klanten. Dit betekent dat de hele winkel op zijn kop is gegaan en alles een andere plek heeft gekregen, maar dat betekent ook dat we op deze manier ervoor gezorgd hebben dat we nog meer ruimte krijgen voor de versafdelingen. Met een ruimer assortiment en een prominente plaats voor in de winkel”, vertelt het ondernemerspaar. ,,In onze nieuwe winkel is de looprichting gewijzigd, maar voor velen van u zal dit herkenning geven aan oude tijden.”

,,Onze AGF-afdeling (aardappelen, groenten en fruit, red.) krijgt een echte marktuitstraling met het lekkerste fruit en veel groenten van het seizoen. Maak je maaltijd compleet met het uitgebreide vis-, vlees- en vegetarisch assortiment.”

,,Uiteraard krijgt onze ambachtelijke slagerij, waar we nog steeds vers vlees snijden en produceren een mooie plek in onze nieuwe winkel. Daarnaast krijgt onze broodafdeling ook een metamorfose en kunt u hier terecht voor ons verse Korenlander brood of het brood van de lokale bakker Ten Veen, banket en vers gebak. Ook voor vleeswaren, kaas, borrelgemak en zuivel is een mooie plek in de winkel ingeruimd.”

Alle aanbiedingen worden overzichtelijk gepresenteerd in de actiestraat in het midden van de winkel. Helemaal nieuw in de winkel is de makerij. Hier bereiden ze iedere dag verse maaltijden, salades, poke-bowls, wraps en belegde broodjes. 

De vernieuwde winkel aan de Dorpsstraat 55 in Bennekom is vanaf woensdag 5 oktober om 09.00 uur geopend. 

Dit artikel wordt u aangeboden door PLUS Edwin en Astrid Holtrop. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl/Bennekoms Nieuwsblad? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Inzamelen voor de Voedselbank 29 nov, 10:01
Afbeelding
Regelmatige zege DVO 27 nov, 10:50
Afbeelding
Aad van den Berg: ,,Geen crisis bij Bennekom’’ 26 nov, 19:57
Afbeelding
Rijzende ster op podium bij Live Stage Marnix 25 nov, 11:06
Logo
Afbeelding
Orange The World kleurt ook Bennekom oranje: ‘Geweld tegen vrouwen moet stoppen’ 23 nov, 13:43
Afbeelding
Fietsster gewond door aanrijding in Dorpsstraat 23 nov, 06:59
Afbeelding
Motto?: Gezelligheid en goede doelen 22 nov, 20:58
advertentie