Afbeelding
Kies je kans

Laat je inspireren op de Kies je Kans dag: Een evenement echt voor iedereen

28 maart 2024 om 12:31 Zakelijk

EDE Op zaterdag 13 april is iedereen die in Regio Foodvalley woont van harte welkom op de Kies je Kans dag bij Technova College in Ede. Op deze dag word je tussen 10 en 16 uur geïnspireerd met nieuwe dingen op het gebied van leren, werken en het ontwikkelen van jezelf. Er is heel veel te doen en het kost je niets! Projectleider Debby Heltzel vertelt.

,,Met de Kies je Kans dag dagen we mensen uit om zich te laten inspireren. Er zijn wel vijftien verschillende workshops te volgen. Denk aan een workshop Zakelijk flirten, een workshop Complimenten maken of een workshop Herken je persoonlijke kracht in kleuren. Loop mee met de Catwalk Experience. Maak mogelijk wat je wilt, leer dit in de workshop Durftevragen. Lach jij wel genoeg? Volg de lach workshop. Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen bij jouw loopbaanvragen. Dus voor elk wat wils en het is helemaal gratis.”

LOOPBAAN

,,Maar er is meer. Zo kun je in gesprek met een loopbaandviseur of jouw baanmogelijkheden verkennen in een andere branche. Door in gesprek te gaan of door een 3D-bril te kijken. Drink een heerlijk kop koffie van een ware barista en laat je informeren wat wandelcoachen voor je kan betekenen. Val op met je cv, laat je LinkedIn-profiel nakijken of ga naar huis met een nieuwe profielfoto. Ga in gesprek met loopbaanprofessionals. Ook zijn er twintig bedrijven en verschillende opleiders. Zo kan iedereen zijn of haar kansen ontdekken en ga je vol inspiratie ga je weer naar huis. Dus woon jij in Barneveld, Ede, Nijkerk, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal of Wageningen? Dan ben je van harte welkom, het is echt van jong tot oud. We organiseren dit voor alle inwoners.” 

Zaterdag 13 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur bij het Technova College, aan de Bovenbuurtweg 7 in Ede. Volop parkeergelegenheid en eenvoudig bereikbaar met OV, www.kiesjekans.nl/dag. Deze dag wordt georganiseerd door onderwijs, werkgevers, gemeenten, Leerwerkloket, WerkgeversServicepunt en het UWV. De provincie ondersteunt de Kies je Kans-dag vanuit Subsidie Gelrepact, in het kader van leven lang ontwikkelen bij inwoners en het oplossen van knelpunten in de arbeidsmarkt.

Dit artikel wordt u aangeboden door Gemeente Ede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie