Afbeelding
Foto Adobe Stock

Hoe TM SG2 lasdraad de kwaliteit en efficiëntie van lassen verbetert

26 april 2023 om 11:24 Partnercontent

TM SG2 lasdraad: een heel technische term voor iets behoorlijk eenvoudig en efficiënt. Een professionele lasser begrijpt het belang van een lasdraad die een hoge kwaliteit uitstraalt. Het is aangenaam werken, het resultaat is bewonderenswaardig en je klant - of jijzelf - wordt er blij van. Heb je interesse in een product dat in lijn staat met de professionaliteit van je service? De TM SG2 lasdraad is universeel van aard en helpt je mooie verbindingen creëren van hoge kwaliteit. Hoe komt dat? Deze lasdraad heeft de eigenschap om te voorzien in een excellente stroomgeleiding en inbranding. Bovendien kan je rekenen op de CE-markering en het TÜV certificaat, die er beiden op wijzen dat de lasdraad voldoet aan hoge eisen die worden vooropgesteld in de wetgeving, normen en keurmerken. Deze lasdraad is ook heel voordelig voor je portemonnee. Je kan rekenen op een prijsverlaging van 20% aangezien de TM SG2 lasdraad een product is eigen aan lasgroothandel Lastechniek Rijnmond. Deze besparing is van toepassing zowel op grotere lasfabrieken als kleinere ondernemers die lassen, en staat los van de hoeveelheid die je aanschaft.

Vele voordelen van een kwaliteitsvolle lasdraad

De besparing die je doet, is mogelijk omdat je het lasdraad rechtstreeks koopt en er geen andere partijen bij betrokken zijn die de prijs doen stijgen. Naast het voordelige tarief is er ook sprake van een snelle levering. Indien je vandaag bestelt, heb je je kwaliteitsvolle lasdraad namelijk morgen al in huis. Na het ontvangen van je offerte, kan je onmiddellijk overgaan tot de bestelling en de dag daarna meteen aan de slag gaan. Als je interesse hebt maar nog niet helemaal overtuigd bent van een aankoop: daar wordt rekening mee gehouden. Vanuit de wetenschap dat deze lasdraad bijzonder waardevol is, krijg je een gratis proefrol aangeboden. Deze is beschikbaar dankzij de grote voorraad. Ter referentie: het lasdraad behoort tot dezelfde kwaliteitscategorie als de Böhler Union SG 2-H lasdraad.

One-stop-shop voor lasbenodigdheden en -materialen

Lastechniek Rijnmond is een lasgroothandel die heel wat lasmaterialen en -producten in stock heeft. Je kan genieten van een groot en divers aanbod waardoor lassen veel aangenamer, gemakkelijker en kwaliteitsvoller wordt. Naast lasdraad kan je bij ons terecht voor lasapparaten, lastoortsen en lasbenodigdheden. We hanteren scherpe prijzen en staan klanten toe om op rekening te bestellen. Daarnaast hebben we onze eigen werkplaats en showroom, die je de mogelijkheid geven om onze machines en producten van dichtbij te komen bekijken en indien gewenst met vertrouwen over te gaan tot aanschaffen. Ook krijg je persoonlijk advies, wat soms nodig is bij bepaalde klussen die specifiek werk vereisen. Kortom, wij zijn dé betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met laswerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie