Afbeelding
Foto Unsplash

Painting the Past verf

Partnercontent

Er zijn vele soorten verf beschikbaar tegenwoordig, die door vele websites worden aangeboden. Dit kan de keuze van de perfecte verf soms lastig maken. Men wil natuurlijk wel de juiste verf in huis hebben na bezorging. Toch heeft elke soort verf haar eigen kenmerken. Kenmerken als een kwalitatieve dekking, kleurbehoud en prijs zijn bijvoorbeeld zaken waardoor de ene soort zich kan onderscheiden van de andere. Wanneer je voor Painting the Past verf kiest, haal je unieke en kwalitatieve verf in huis.

Betekenis achter de naam

Painting the Past is een unieke verflijn. Dit type verf laat een bepaalde soort indruk achter: de sfeer en romantiek uit het verleden. De reden hiervan is dat de verf gebaseerd is op de welbekende krijtverven van vroeger. Daarom ook de naam ‘Painting the Past’. De verf zelf is kwalitatief met de jaren meegegaan.

Werking van de verf

Painting the Past verf wordt gemaakt door verf te mengen met krijt. Eerst werd dit gedaan door het te mengen met kalk, maar hierdoor ontstonden snel vlekken. Krijt veroorzaakt geen vlekken, waardoor dit de beste keuze is.

Door krijt met de verf te mengen krijgt de verf een mat poederig effect en daarnaast een warme uitstraling. Een warme uitstraling en een mat poederig effect kan perfect zijn voor bijvoorbeeld een woonkamer en/of keuken.

Chique effect

Door de intense matheid van Painting the Past verf is de soort verf heel geliefd. Matheid geeft namelijk een chique effect. Veel mensen houden van een chique uitstraling, vooral als dit betaalbaar blijft. Met Painting the Past verf is dit zeker mogelijk.

Voordelen van Painting the Past

Er zijn drie voordelen aan de verf die opvallen:

  • De verf heeft een unieke, ouderwetse en matte uitstraling.
  • De verf behoudt zijn kleur lang. Hierdoor hoef je niet steeds opnieuw te verven.         
  • De verf heeft een uitstekende dekking, waardoor er tijdens het verven een mindere hoeveelheid nodig is. Dit kan ook weer geld besparen.         

Deze voordelen zijn allemaal zeer handig. Eigenlijk zijn deze drie voordelen allemaal belangrijk voor een keuze van de perfecte verf. Vooral een lang kleurbehoud en een uitstekende dekking zijn zaken die nuttig zijn om mee te nemen bij het kiezen van verf.

Kleurenkaarten

Het is ook mogelijk om een kleurkaart te vinden van verschillende kleuren van de Painting the Past verflijn. Dit is een handgeschilderde kaart van verschillende kleuren verf. Zo kan er een duidelijk beeld geschetst worden van hoe de verf er daadwerkelijk uitziet. Er zijn verschillende vormen kleurkaarten. Het is handig om de kleurkaarten in het licht en donker te bekijken. Op deze manier wordt de keuze tot het kopen van verf hopelijk makkelijker gemaakt.

advertentie
Afbeelding
Feest voor Americana fans bij Live Stage Marnix 31 jan, 07:15
Logo
Afbeelding
Gouden handjes Gertjan Meerkerk bezorgen DVO zege 29 jan, 09:05
Logo
Afbeelding
Vier op een rij voor Bennekom 28 jan, 21:13
Afbeelding
Jan van Eck plaatste 1468 'Bennekomse plaatjes' op Instagram: 'Bennekom is echt zo prachtig' 27 jan, 13:54
Afbeelding
Politie Ede zoekt zwarte sporttas en vraagt hulp inwoners Bennekom 26 jan, 18:07
Afbeelding
Galerie Bonaventura is terug in Bennekom: 'Het was nu of nooit' 26 jan, 13:46
Afbeelding
'Ooglidcorrectie spannend? Na afloop vindt eigenlijk iedereen dat het 100 procent is meegevallen' 25 jan, 16:55
advertentie