Afbeelding
Afbeelding van Pexels via Pixabay

Klik PVC vloer kopen in Bennekom

9 september 2022 om 07:26 Partnercontent

Wij zijn kort geleden overgegaan van standaard laminaat naar een klik PVC vloer. We zullen uitleggen wat de voordelen zijn en waar je rekening mee moet houden.

Een klik PVC vloer, of vinyl, heeft veel voordelen voor de gebruiker en is daarom de perfecte keuze voor een zorgeloos huishouden. Onze klik PVC vloer is 100% waterdicht, kras- en slijtvast. Klik PVC wordt ook minder beïnvloed door temperatuur- en vochtigheidsverschillen in je huis.

Het kiezen van de juiste vloer brengt nogal wat vragen met zich mee. Eén daarvan is of je kiest voor een visgraat of ander motief.

Afhankelijk van de aard en de wensen van je huishouden kunnen beide overwogen worden.
De naam zegt het al: een klikvloer wordt met een klikverbinding in elkaar geklikt en kan zwevend geplaatst worden op een ondervloer die geschikt is voor PVC. Een klik PVC vloer kan net als een laminaatvloer gelegd worden. Wij wilden een klik pvc vloer kopen in Bennekom. We hebben ons uitgebreid laten informeren over hoe en wat en delen deze informatie graag met de lezer.

Bij ons klik pvc vloer kopen in Bennekom hoorden wij dat de vloer niet hoeft te worden vastgelijmd en dat hij op een ondervloer kan worden gelegd. Dit heet “zwevend” leggen. Klikvloeren zijn ideaal voor ruimtes die niet perfect geëgaliseerd zijn. Merk op dat het maximale niveauverschil in de ondervloer maximaal 3 mm over 2 m mag zijn, afhankelijk van het merk. Als het verschil groter is dan het aanbevolen maximum, loop je het risico dat de klikverbindingen breken. In dat geval moet je overwegen de vloer vóór de plaatsing te egaliseren.

Voordelen:
- Een klik pvc vloer kan zwevend gelegd worden;
- Dit betekent ook dat je je click pvc vloer kunt meeverhuizen als je verhuist;
- De klik installatie maakt het gemakkelijker om dit type vloer te leggen
- Een click pvc vloer kan gelegd worden op een vloer die iets afwijkt van een egale ondervloer.

Gebruik een ondervloer die geschikt is voor pvc click vloeren. Vermijd verende ondervloeren die voor laminaat bedoeld zijn. Deze veroorzaken brekende klikverbindingen.

Als je een platte stok hebt, kun je gemakkelijk het niveauverschil van je ondervloer meten. Leg de stok gewoon plat op de vloer en meet de ruimte tussen de ondervloer en de stok. Aan de hand van de uitkomst kun je gemakkelijk bepalen of de ruimte geschikt is voor een klik pvc vloer.

Hopelijk hebben we je met onze ervaring en ons verhaal met het een klik pvc vloer kopen in Bennekom verder geholpen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie