Afbeelding

De voordelen van een datahub zoals SalureConnect

Partnercontent

Het omzetten van grote hoeveelheden data in een duidelijk overzicht: dat is Business Intelligence. Het overzicht stelt je in staat om bepaalde gebeurtenis te verklaren en trends waar te nemen. Meer inzicht in data dankzij  het toepassen van handige AFAS koppelingen zorgt ervoor dat je beleid gemakkelijker kunt bijsturen. Dit is onder andere mogelijk met SalureConnect: de slimme datahub waarmee je al jouw data in één overzicht hebt. Benieuwd naar de voordelen? Die lees je hier!

 Een datahub is een moderne storage waarmee het mogelijk is om data te handhaven en te delen. Deze data wordt onder andere gebruikt voor analytics, zodat het mogelijk is om het maximale uit je onderneming te halen. Hier ontdek je alle voordelen van wat een datahub als SalureConnect voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Dit zijn de voordelen op een rij

Alles in één pakket: uitgebreide kennis, data analyse en jarenlange ervaring zijn met SalureConnect allemaal gecombineerd. Ook is het mogelijk om data uit meerdere systemen onderling uit te wisselen, van HR tot salarisadministratie.

Koppel meerdere systemen: dankzij SalureConnect is het mogelijk om koppelingen te maken tussen meerdere systemen. Zo kun je voor een Salesforce koppeling kiezen waarvan je de data op een duidelijk dashboard kunt vergelijken met de data van andere koppelingen.

Duidelijke rapportage: de samenwerking met AFAS Software zorgt er niet alleen voor dat er meerdere koppelingen gemaakt kunnen worden. Het zorgt er ook voor dat je altijd op de hoogte blijft door rapportages.

Zekerheden bij Salure

Wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datahub, zijn er heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Op Salure.nl ontdek je de belangrijkste voordelen van SalureConnect en ben je verzekerd van een aantal zaken. Zo maak je gebruik van handige zoek- en filterfuncties, krijg je een overzicht van betrouwbare cijfers en analyses en kun je efficiënter werken dankzij nieuwe inzichten.

Een goed werkend systeem integreren in je onderneming zorgt ervoor dat je bedrijf verder kan groeien. Handige dashboards, inzicht in verzuim of verlof, AFAS rapportages en handige koppelingen: SalureConnect is een datahub zoals je deze het liefst ziet. Het maakt hierbij niet uit binnen welke branche je op zoek bent naar een manier om je data overzichtelijk op te slaan. Verklaar gebeurtenissen, neem trends waar: dit wordt een stuk eenvoudiger wanneer je jouw data allemaal in een handig overzicht hebt. Ontdek zelf de mogelijkheden van SalureConnect! 

advertentie
advertentie