Afbeelding
Foto door Glen Carrie op Unsplash

7x verrassende relatiegeschenken waarmee jij indruk maakt

20 juni 2022 om 13:44 Partnercontent

Wil jij indruk maken op klanten? Met gepersonaliseerde gifts zal jouw reclameboodschap ongetwijfeld indruk maken. Of je nu voor bedrukte sokken kiest of nieuwe klanten wil imponeren met trendy polo’s: de mogelijkheden zijn eindeloos. In dit artikel leggen we uit met welke verrassende relatiegeschenken jij gegarandeerd indruk maakt! 

Bedrukte sokken

Om de zichtbaarheid te vergroten, kun je op een slimme manier gebruikmaken van originele geschenken. Zo kun je met behulp van gepersonaliseerde itemde relaties met de klanten op een uitstekende manier onderhouden. Bij het uitzoeken van geschenken hoef jij je overigens niet te beperken tot werkgerelateerde items. Natuurlijk kun je ook overwegen om in verrassende musthaves te investeren, zoals vrolijk bedrukte sokken.

Chique Parker pen

Wil je hoge ogen gooien? Ga dan voor stijlvolle Parkerpennen. Deze strak vormgegeven balpennen kun je zowel voorzien van een logo als graveren. Het voordeel van graveren is dat de reclameboodschap niet verdwijnt, waardoor deze langere tijd zichtbaar blijft. Houd er echter wel rekening mee dat het merk of logo tijdens de gravering de ondergrondkleur van de pen aanhoudt. Kies bij voorkeur voor een Parkerpen met een roestvrijstalen afwerking, want deze geeft de pennen een zeer luxe uitstraling. 

Trendy polo’s

Tijdens een beurs kun je op een gemakkelijke manier potentiële klanten imponeren. Met trendy polo’s zorg je ervoor dat het bedrijf in de schijnwerpers komt te staan. Vooral wanneer je kiest voor poloshirts, die volledig naar wens bedrukt kunnen worden. Bovendien kun je het merk laten borduren op de polo. Zo zet je het bedrijf op een eenvoudige manier op de kaart! 

Notitieblokken van bamboe

Uiteraard kun je ook notitieboekjes laten bedrukken van gerecycled PET of karton. Wanneer je besluit om in notitieboeken van 100 procent duurzaam bamboe te investeren, dan kun je deze zelfs laten graveren met een logo. Als je een stapje verder wilt gaan en actief wilt bijdragen aan een betere wereld, schaf dan notitieboeken van het merk Correctbook aan. Met een aankoop van dit hippe notitieblok steun je namelijk de strijd tegen analfabetisme. 

Katoenen handdoek

Prettig in formaat, slijtvast en multifunctioneel: een strandhanddoek is een vrolijk zomers relatiegeschenk. Je kunt ze naar wens personaliseren met een tekst, logo of afbeelding. Ga bij voorkeur voor een middelgrote handdoek: dit is een prettig formaat om relaties en klanten mee te verrassen. Bovendien is deze beachaccessoire perfect te gebruiken op het strand en draagt het product het keurmerk Amfori-BSCI. Dat betekent dat het product is geproduceerd onder goede werkomstandigheden én zonder kinderarbeid. 

Sportsokken

Als je overweegt om sportsokken in te zetten als geschenk, dan is het een slim idee om voor bedrukte sokken te kiezen. Ga voor exemplaren die verpakt zijn in biologisch afbreekbaar thermoplasten. Dit doorschijnende materiaal doet sterk denken aan plastic, maar is in feite gemaakt van aardappelzetmeel. Ben je actief in de sportbranche? Dan zijn sportsokken van een luchtige katoenmix de ideale match. Deze sokken zitten niet alleen comfortabel, maar voeren ook eenvoudig het vocht af. 

Opvallend geschenk

Wil jij maximale exposure van jouw logo met evenementenpromotie? Ga dan voor een relatiegeschenk met bedrukking en zet het merk of product in de schijnwerpers. Met een opvallende slogan of een unieke afbeelding hebben ze daarnaast een leuk aandenken. Hierdoor blijft het product of merk voor langere tijd in beeld, waardoor de kans des te groter is dat het uiteindelijk onder de aandacht komt van de gewenste doelgroep. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie