Afbeelding
Foto: Pexels.com

Doordachte cadeau-ideeën voor een moeder die van koffie houdt

5 mei 2022 om 14:09 Partnercontent

Moederdag is niet meer zo ver weg dus wordt er nu al gekeken voor het juiste moederdagcadeau. Als je een moeder hebt die van koffie houdt dan hebben we voor jou de beste cadeautip, namelijk een De‘Longhi koffiemachine. Moeder zal zeker heel erg blij zijn met haar nieuwe koffiemachine. 

Waarom zou je moeten kiezen voor een De’Longhi koffiemachine

Weet je niet waarom je voor de De’Longhi koffiemachine zou moeten kiezen voor moeder? Wij willen je graag op weg helpen om de juiste keuze te maken. Het kan zijn dat moeder graag geniet van een lekkere cappuccino en ook houdt van een romige melkschuimlaag op haar koffie. Ga maar even na hoeveel koffiespecialiteiten ze graag zou willen drinken en welke serie van de De’Longhi koffiemachine het best bij haar past. 

Melkschuim van hoge kwaliteit

Omdat moeder houdt van haar cappuccino is het voor haar belangrijk dat er een lekker romige kwaliteit schuimlaag boven op zit. Het melkschuim is stevig en verdwijnt dus niet binnen een paar seconden. Als je lekkere melkschuim wilt hebben op je koffie dan is het van belang om de melk tot de juiste temperatuur te verhitten. Nu heb je daarvoor de De’Longhi machines die voorzien zijn van een LatteCrema systeem en een dubbel verwarmingssysteem. Op deze manier kan de temperatuur voor het opwarmen van de melk en de koffie afzonderlijk van elkaar worden ingesteld. Zo ben je verzekerd van een heel goed resultaat. 

Er is een variatie aan koffiespecialiteiten

Wanneer je kiest voor een De’Longhi machine zal je merken dat de machines volautomatisch zijn en ze standaard dranken hebben die vooraf zijn geprogrammeerd en die je kan zien op het display. Je gebruikt simpelweg je vingers om rustig te drukken op de knoppen van de touchscreen op het display om je gewenste kop koffie te zetten. Als moeder houdt van verschillende soorten koffiesmaken dan is het leuk om voor haar een De’Longhi machine te kopen met verschillende keuzemogelijkheden. Zij kan dan zelf bepalen hoe sterk ze haar koffie wil, hoeveel koffie ze wilt en kan ze ook zelf de temperatuur aanpassen. Het mooie van dit apparaat is ook dat ze haar favoriete keuzes kan opslaan in een van de gebruikersprofielen die de machine aanbiedt. 

Het aanschaffen van een De’Longhi machine is zeer zeker de moeite waard

Waarom zou je voor moeder op moederdag kiezen voor een De’Longhi machine? Het is bekend dat het merk De’Longhi al behoorlijk lang bestaat. Het is daarom ook zeer geliefd is bij veel mensen en daarnaast ook zeer betrouwbaar. De nieuwste machines die nu op de markt komen van De’Longhi zijn heel makkelijk te gebruiken. Ook de kwaliteit en de variatie aan verschillende dranken zal zeker voldoen aan de eisen van moeder. Haal je zo een betrouwbare koffiemachine voor moeder op moederdag dan ben je verzekerd van: 

  • Exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem
  • Roestvrijstalen afwerking
  • Kleurrijke touchscreen
  • verschillende koffiebonenreservoirs

Waarom is de De’Longhi koffiemachine zo uniek

Het De’Longhi LatteCrema systeem waarmee je lekkere koffiedrankjes kan maken op melkbasis is erg uniek. De machine is in staat om koude of warme melkschuim in verschillende soorten diktes op te schuimen. Op deze manier kan moeder dan ook een variatie aan koffiesoorten maken met melk erin. Ook kan ze het melkreservoir in de koelkast zetten en kan ze de koude melk eruit halen pas wanneer ze deze gaat opschuimen. Je hebt daarnaast ook de keus uit bepaalde De’Longhi modellen waarbij de melkreservoirs thermisch zijn geïsoleerd. Als je dit model voor moederdag kiest, dan is ze ervan verzekerd dat de melk vijf tot zes uren koud kan blijven. 

De De’Longhi koffiemachine is heel erg populair

De’Longhi is een populair Italiaans merk en bestaat al sinds 1974. De automatisch werkende koffiemachines werden rond 2003 op de markt gebracht. Vanwege de jarenlange expertise en de vakkundige kennis hebben deze machines hun weg naar veel mensen gevonden. De machines zijn inderdaad heel populair, ze worden goed geadverteerd in de media en worden daarnaast door veel klanten herkend. Om de naam van De’Longhi hoog te houden is de fabrikant altijd bezig geweest te bewijzen dat de koffiemachines zeer betrouwbaar zijn en dat ze hun aandacht altijd vestigen op de behoeften van hun klanten. 

Verschillende soorten De’Longhi machines

In de serie van De’Longhi koffiemachines heb je verschillende soorten machines waaruit je zou kunnen kiezen op moederdag. 

De PrimaDonna serie 

Deze serie behoort tot de topklasse van de De’Longhi lijn. Het is voorzien van een robuuste rvs behuizing en van zeer stevige onderdelen. Het beschikt over een mooie display en is makkelijk te bedienen. Je hebt ook apparaten die je zelfs kan bedienen via een applicatie. Vanaf haar luie stoel kan moeder haar favoriete kop koffie zetten. Met een druk op de knop kan ze genieten van heerlijke cappuccino. 

Dinamica serie 

De Dinamica serie bestaat ook uit uitstekende koffiemachines. De behuizing is doorgaans gemaakt van kunststof. De machines zijn prettig in gebruik. Ze zijn in verschillende modellen beschikbaar waarbij sommigen alleen tekst en bij andere ook een afbeelding te zien is op het bedieningspaneel. De machines die komen met een melkreservoir hebben ook een LatteCrema systeem.

Eletta serie

Deze machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en waarbij je door middel van een tekstdisplay door de verschillende keuzes begeleid wordt. Het heeft een dubbel verwarmingssysteem en je kan ook je favoriete koffierecepten opslaan. Het is ook voorzien van een grotere water- en bonenreservoir. En heeft daarnaast een kunststof behuizing. 

Magnifica serie

Deze machines beschikken over een stoompijp. Dit melksysteem vergt wat oefening en geeft je een ware barista ervaring. Zodra je het opschuiven van melk met de stoompijp onder de knie hebt gekregen, ben je klaar voor het bereiden van heerlijke koffie dranken op basis van melk, maar natuurlijk kan je met deze apparaten ook verschillende koffiedranken maken zoals espresso.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie