Afbeelding
Foto door Polina Kovaleva via Pexels

Voor een mooie keuken hoef je niet ver te reizen

2 april 2024 om 12:02 Partnercontent

Ben je toe aan een nieuwe keuken, maar zie je er tegenop om hier veel voor te reizen? Dan tref je het: voor een mooie keuken kun je vanuit Bennekom en omstreken gewoon naar een keukenwinkel in Veenendaal. Dat is maar een kwartiertje rijden en je vindt daar alles wat je nodig hebt en nog veel meer!

Wat voor keuken past bij jou?

Niet iedereen heeft dezelfde smaak op het gebied van keukens en dat is, in de keukenwinkel in Veenendaal, goed te zien. Er staan hier keukens in alle soorten en maten. Of je nu gaat voor een landelijke keuken, een moderne keuken of een industriële keuken, je vindt het hier! Maar wat vind jij mooi? Wat past bij jouw huis en je woonsituatie?

Een landelijke keuken

Een landelijke keuken kenmerkt zich door hout, tegeltjes en een warme sfeer. Deze keukens vind je vooral terug in de wat grotere, vrijstaande huizen die in een landelijke omgeving staan of die in een landelijke sfeer zijn gebouwd. Kies voor gelakt hout of juist hout dat is geschilderd in een rustieke kleur als groen of blauw, kies daar een mooie wasbak bij en natuurlijk een spatwand die perfect aansluit bij het thema. De mensen van de keukenwinkel in Veenendaal zullen je graag adviseren over de mogelijkheden. Is de keuken eenmaal geplaatst, dan is het leuk om deze te stylen met accessoires die ook goed in het landelijke thema passen. Hang (gehaakte) pannenlappen aan een haakje en zet potjes met kruiden in de vensterbank.

Natuurlijk hoef je niet zó landelijk te gaan dat je geen gebruik maakt van alle moderne gemakken. Ook in een landelijke keuken is ruimte voor een vaatwasser en een goede koelkast en oven.

Een moderne keuken

In een moderne keuken zie je dat er vooral gebruik wordt gemaakt van gladde, strakke materialen. Je vindt moderne keukens vaak in nieuwbouwhuizen en in appartementen. De keukenkastjes zijn veelal greeploos en voorzien van een glanzende afwerking. De kleuren in een moderne keuken zijn vaak zwart of wit, maar ook knalkeuren als rood, blauw en geel kunnen heel goed passen in een moderne keuken. Kies voor RVS apparaten en een futuristische afzuigkap. Over accessoires hoef je je in een moderne keuken niet druk te maken. Hoe minder hoe beter!

Een industriële keuken

Een industriële keuken is helemaal van nu. Je vindt deze keukens werkelijk overal en dat is niet voor niets. De industriële stijl past zowel in een nieuwbouwwoning als in een Rijksmonument en alles wat daartussen zit. Je ziet ook vaak dat deze stijl niet alleen in de keuken, maar ook in de huiskamer wordt toegepast.

Je ziet dat het om een industriële keuken gaat als je kijkt naar de afwerking van de keukenkastjes. Deze zijn vaak van (ruw) hout met (zwarte) metalen grepen. Het aanrechtblad is vaak van beton of zelfs staal en voor de spatwand worden vaak steenstrips gebruikt. De wasbak is vaak zwart, net als de kraan. Je kunt in een industriële keuken accessoires als een messenblok en een snijplank plaatsen, net als draadmanden voor de voorraden.

Welke keuken past bij jou?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie