Hermine Wilmink ontvangt het estafettestokje.
Hermine Wilmink ontvangt het estafettestokje.

Kerken in actie voor voedselbank

28 februari 2023 om 22:24 Overig

BENNEKOM Hermine Wilmink, neemt namens de RK geloofsgemeenschap Maria Virgo Regina, het estafettestokje in ontvangst als start dat de hele maand maart de Bennekomse kerken weer de handen ineenslaan voor de voedselbank.

Op de inzamelpunten staan de kratten waar u levensmiddelen kunt deponeren die u beschikbaar stelt aan de voedselbank. Het gaat hierbij om houdbare kruidenierswaren: conserven, groente in pot of blik, meelwaren, thee, suiker, maar ook luiers, schoonmaakmiddelen, shampoo en wasmiddelen. Ook verse groenten, zoals kool en uien of fruit, zoals sinaasappels.

De inzamelpunten zijn rond de vieringen in de kerken op zondag 5, 12, 19, 26 maart en op vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 maart in het Kerkheem tijdens de weekmarkt. Daarnaast ook op alle werkdagen tot en met 31 maart tussen 10.30 en 11.30 uur bij de Parochiewacht in de torenzaal van de katholieke kerk aan de Heelsumseweg 1.

Naast de mogelijkheid om uw bijdrage te leveren in levensmiddelen, willen de kerken ook de aandacht vragen voor de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren. U kunt uw gift overmaken naar NL16 SNSB 0947003304 Hervormde Diaconie Bennekom, onder vermelding van ‘Actie voedselbank maart 2023’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie