Het was zaterdagmorgen een drukte van belang bij de oliebollenkraam van de World Servant Groep Bennekom. Veel Bennekommers hadden wel zin in oliebollen.
Het was zaterdagmorgen een drukte van belang bij de oliebollenkraam van de World Servant Groep Bennekom. Veel Bennekommers hadden wel zin in oliebollen. Dick Martens

Oliebollen voor World Servants Project

22 november 2022 om 20:57 Overig

BENNEKOM In het kader van ‘Bennekom for Zambia’ gaf de World Servants Groep Bennekom in september al het startschot om zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor hun project, om in de plaats Lobi in Zambia een schoolgebouw met twee klaslokalen erin te gaan bouwen. Verspreid over het jaar werden er al diverse acties gehouden, zoals een klussendag, Sinterklaasbezoek en het wassen van auto’s. Zaterdag was het ‘oliebollendag’. Voor de Oude Kerk in het Bennekomse dorpscentrum was het de hele dag een druk. ‘Bennekom’ had al zin in oliebollen.

‘Het is flink aanpoten!’

Dick Martens

,,Het is flink aanpoten”, lacht Marijke van Doorn-van de Zandschulp, wijzend naar de ‘bakploeg’ en de lange rij voor de kraam. ,,Maar de verkoop gaat prima en ook hadden we al 1200 oliebollen ‘in de bestelling’. Het wordt een mooie opbrengst voor ons project. Ook de collecte en de verkoop bij de eerste thuiswedstrijd van DVO komt er dan nog bij. Wij zijn dan ook heel tevreden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie