Het was zaterdagmorgen een drukte van belang bij de oliebollenkraam van de World Servant Groep Bennekom. Veel Bennekommers hadden wel zin in oliebollen.
Het was zaterdagmorgen een drukte van belang bij de oliebollenkraam van de World Servant Groep Bennekom. Veel Bennekommers hadden wel zin in oliebollen. Dick Martens

Oliebollen voor World Servants Project

Overig

BENNEKOM In het kader van ‘Bennekom for Zambia’ gaf de World Servants Groep Bennekom in september al het startschot om zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor hun project, om in de plaats Lobi in Zambia een schoolgebouw met twee klaslokalen erin te gaan bouwen. Verspreid over het jaar werden er al diverse acties gehouden, zoals een klussendag, Sinterklaasbezoek en het wassen van auto’s. Zaterdag was het ‘oliebollendag’. Voor de Oude Kerk in het Bennekomse dorpscentrum was het de hele dag een druk. ‘Bennekom’ had al zin in oliebollen.

‘Het is flink aanpoten!’

Dick Martens

,,Het is flink aanpoten”, lacht Marijke van Doorn-van de Zandschulp, wijzend naar de ‘bakploeg’ en de lange rij voor de kraam. ,,Maar de verkoop gaat prima en ook hadden we al 1200 oliebollen ‘in de bestelling’. Het wordt een mooie opbrengst voor ons project. Ook de collecte en de verkoop bij de eerste thuiswedstrijd van DVO komt er dan nog bij. Wij zijn dan ook heel tevreden.”

advertentie
Afbeelding
Feest voor Americana fans bij Live Stage Marnix 31 jan, 07:15
Logo
Afbeelding
Gouden handjes Gertjan Meerkerk bezorgen DVO zege 29 jan, 09:05
Logo
Afbeelding
Vier op een rij voor Bennekom 28 jan, 21:13
Afbeelding
Jan van Eck plaatste 1468 'Bennekomse plaatjes' op Instagram: 'Bennekom is echt zo prachtig' 27 jan, 13:54
Afbeelding
Politie Ede zoekt zwarte sporttas en vraagt hulp inwoners Bennekom 26 jan, 18:07
Afbeelding
Galerie Bonaventura is terug in Bennekom: 'Het was nu of nooit' 26 jan, 13:46
Afbeelding
'Ooglidcorrectie spannend? Na afloop vindt eigenlijk iedereen dat het 100 procent is meegevallen' 25 jan, 16:55
advertentie