In de voortuin van Boerderij Hoekelum was plaatsgemaakt voor 'de Kraampjesdagen'. Ook aan de kinderen en de muziekliefhebbers was gedacht.
In de voortuin van Boerderij Hoekelum was plaatsgemaakt voor 'de Kraampjesdagen'. Ook aan de kinderen en de muziekliefhebbers was gedacht. Dick Martens

Kraampjesdagen Hoekelum

11 oktober 2022 om 21:04 Overig

Manager Anne van de Kamp: ‘De reden? Het is gewoon gezellig!’

BENNEKOM Het terrein naast de Koffiekamer bij Boerderij Hoekelum was afgelopen weekend gevuld met kraampjes. In het kader van ‘de Kraampjesdagen’ stonden er een grote diversiteit aan artikelen, van gezelschapsspellen tot sieraden en van kleding tot leuke kaarten en trendy woonaccesoires, uitgestald Maar ook aan de kleintjes en de muziekliefhebbers was gedacht: Schminken, huifkarrijden en livemuziek. Gezelligheid alom.

Dick Martens

,,Een paar keer per jaar houden we dergelijke kraampjesdagen”, aldus Anne van de Kamp, manager van Boerderij Hoekelum. ,,Dit was de laatste van dit jaar, maar we gaan er volgend jaar zeker mee door. De reden? Het is gewoon gezellig. Bezoekers en kraamhouders, iedereen is dan weer welkom. Via Facebook en Instagram maken wij al onze evenementen bekend.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie