Rina (links) en Cor Weijman (tweede van rechts) ontvingen uit handen van Teun de Jong (rechts) hun 'Kei'. Ook voorzitter Martie Wagenaar-Brouwer is trots op het duo.
Rina (links) en Cor Weijman (tweede van rechts) ontvingen uit handen van Teun de Jong (rechts) hun 'Kei'. Ook voorzitter Martie Wagenaar-Brouwer is trots op het duo. Dick Martens

De Keien van de club

Overig

BENNEKOM Bridgeclub Gezelligheid Troef zag 12 jaar geleden het daglicht. Vanaf de oprichting waren Cor en Rina Weijman daarbij. Rina werd direct penningmeester en was daarnaast onder andere lid van de barcommissie, terwijl Cor direct voorzitter van de Technische Commissie werd en ook bestuurslid en webmaster. Een mooie reden om het echtpaar, dat nu een stapje terug gaat doen, in het zonnetje te zetten.

Rina en Cor Weijman geëerd bij Bridgeclub Gezelligheid Troef

Dick Martens

,,Het was een eer om met jullie in het bestuur te mogen zitten”, sprak voorzitter Martie Wagenaar Brouwer emotioneel. Rina en Cor moesten ook even slikken, zeker nadat zij uit handen van Teun de Jong, districtsbestuurder van de Bridgebond, ieder ‘de kei’, een fraai beeldje als beloning voor hun buitengewone inspanningen, in ontvangst mochten nemen.

advertentie
Afbeelding
Inzamelen voor de Voedselbank 29 nov, 10:01
Afbeelding
Regelmatige zege DVO 27 nov, 10:50
Afbeelding
Aad van den Berg: ,,Geen crisis bij Bennekom’’ 26 nov, 19:57
Afbeelding
Rijzende ster op podium bij Live Stage Marnix 25 nov, 11:06
Logo
Afbeelding
Orange The World kleurt ook Bennekom oranje: ‘Geweld tegen vrouwen moet stoppen’ 23 nov, 13:43
Afbeelding
Fietsster gewond door aanrijding in Dorpsstraat 23 nov, 06:59
Afbeelding
Motto?: Gezelligheid en goede doelen 22 nov, 20:58
advertentie