Mini Heij-van den Berge werd op 7 september 100 jaar en werd op die heuglijke dag verrast met een bezoek van Edes burgemeester René Verhulst.
Mini Heij-van den Berge werd op 7 september 100 jaar en werd op die heuglijke dag verrast met een bezoek van Edes burgemeester René Verhulst. Dick Martens

Mini stralend 100 jaar

Overig

Mini Heij en burgemeester Verhulst geboren in hetzelfde dorp 

BENNEKOM Voor Mini Heij- van den Berge en haar familie was 7 september een meer dan bijzondere dag. De inwoonster van Bennekom bereikte op die dag de meer dan respectabele leeftijd van 100 jaar. En dat heuglijke feit kon en mocht natuurlijk niet zonder slag of stoot voorbij gaan. En dat ging het ook niet. Een fraai versierde woning gevuld met haar zoon, de drie dochters en aanhang, gebakjes met haar stralende beeltenis en ook Edes burgemeester René Verhulst vereerde de eeuweling nog met een bezoek. ,,En dat allemaal voor mij”, lachte Mini verbaasd.

Dick Martens

Maar al snel was ze in een geanimeerd gesprek met de burgemeester. Beiden deden een opvallende ontdekking. ,,De burgemeester en ik zijn in hetzelfde dorp, Kapelle-Biezelinge, in Zeeland, geboren”, vertelde Mini triomfantelijk. ,,Bijzonder toch?” Mede daardoor moest het ‘Zeeuws kapje’ ook op de foto.

advertentie
advertentie