Grote drukte bij de jubileumeditie van Kinderdorp. Er ontstond al direct een enorme rij bij de tent waar de bouwvergunning kon worden aangevraagd.
Grote drukte bij de jubileumeditie van Kinderdorp. Er ontstond al direct een enorme rij bij de tent waar de bouwvergunning kon worden aangevraagd. Dick Martens

Stralend begin Kinderdorp

Overig

BENNEKOM Het was maandagmorgen al vroeg druk in Bennekom. Honderden kinderen en hun ouders wandelden of fietsten richting de Achterstraat. Daar waar tientallen vrijwilligers er weer voor hebben gezorgd, dat er een fraai Kinderdorp staat. En dat al voor het 50e jaar.

Ruim 1500 kinderen willen jubileumeditie meebeleven

Dick Martens

Even voor 9.00 uur wordt er afgeteld en aan het volume van de laatste tellen is duidelijk te horen dat de ruim 1500 kinderen er heel veel zin in hebben. En als de poorten dan eindelijk open gaan, stormen zij het terrein op. Velen weten de weg al wel en vormen direct een enorme rij bij de tent waar zij hun bouwvergunning kunnen aanvragen. De nieuwkomers kijken nog wat onwennig rond, maar worden snel wegwijs gemaakt door de in gele T-shirts gehulde vrijwilligers. Een ding is duidelijk, het beloofd een stralende jubileumeditie te worden.

advertentie
advertentie