Ds. Garbrich Baalbergen krijgt het estafettestokje als start dat de hele maand maart de kerken weer de handen ineenslaan, voor de Voedselbank.
Ds. Garbrich Baalbergen krijgt het estafettestokje als start dat de hele maand maart de kerken weer de handen ineenslaan, voor de Voedselbank.

Voedselbank estafette

2 maart 2022 om 10:12 Overig

Kerken weer samen in actie voor de voedselbank

BENNEKOM - Ds. Garbrich Baalbergen krijgt het estafettestokje als start dat de hele maand maart de Bennekomse kerken weer de handen ineenslaan, voor de Voedselbank.

Op de inzamelpunten staan de kratten waarin u levensmiddelen kunt deponeren die u beschikbaar stelt aan de voedselbank. Het gaat daarbij om houdbare kruidenierswaren: conserven, pasta, groente in pot of blik, meelwaren, zoet broodbeleg, thee, koffie, suiker, maar ook om luiers, schoonmaakmiddelen, shampoo, tandpasta en wasmiddel. 

De inzamelpunten zijn rond de vieringen in de kerken op zondag 6, 13, 20 en 27 maart en op vrijdag 4, 11, 18 en 25 maart in het kerkheem tijdens de weekmarkt. En alle werkdagen vanaf 4 maart tot en met 25 maart tussen 10.30 en 11.30 uur bij de parochiewacht in de torenzaal van de Katholieke kerk aan de Heelsumseweg 1.

Naast de mogelijkheid om uw bijdrage te leveren in levensmiddelen, willen de kerken ook aandacht vragen voor de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren. U kunt uw gift overmaken naar bankrekeningnummer NL16SNSB0947003304 van de Hervormde Diaconie Bennekom, onder vermelding van ‘Actie voedselbank maart 2022’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie