Grayson Capps (rechts) en Corky Hughes spelen woensdag 29 maart bij Live Stage Marnix op Boerderij Hoekelum.
Grayson Capps (rechts) en Corky Hughes spelen woensdag 29 maart bij Live Stage Marnix op Boerderij Hoekelum. PR

Meeslepende Americana bij Live Stage Marnix

23 maart 2023 om 07:19 Muziek

BENNEKOM Grayson Capps combineert in zijn songs de poëzie van Townes van Zandt met de rauwheid van Steve Earle. Capps is een graag geziene gast op de grotere Nederlandse muziekpodia. Woensdag 29 maart treedt hij, samen met gitarist Corky Hughes, op bij Live Stage Marnix. Een unieke kans voor muziekliefhebbers om deze muzikanten te zien in de huiskamersfeer van Boerderij Hoekelum.

Grayson Capps staat bekend om zijn meeslepende shows met gevoel voor theater en veel interactie met het publiek. Van ruige rocksongs tot ingetogen liefdesliedjes, het komt allemaal voorbij tijdens zijn concerten. Zijn bijnaam ‘de rockende singer-songwriter’ dekt slechts een deel van de lading. Capps’ repertoire bevat nadrukkelijk ook country-, folk- en blueselementen. 

CREATIEF ONDERKOMEN

Tot 2011 volgde Grayson Capps het opgelegde ritme van de muziekindustrie. Hij vond dat hij jaarlijks een nieuw album moest uitbrengen, gevolgd door een tournee. Toen hij die gedachte losliet onstond er ruimte voor zijn beste werk. Hij verhuisde terug naar zijn geboortestaat Alabama en maakte van een schuurtje in zijn achtertuin een creatief onderkomen waar geen plaats was voor deadlines. De songs ontstonden er als vanzelf. 

Grayson Capps trad meermaals op in Paradiso en tijdens zijn huidige tournee staat hij ook op het podium van Tivoli Vredenburg in een uitverkochte zaal. Live Stage Marnix raadt dan ook aan om niet te lang te wachten met reserveren voor dit eenmalige, kleinschalige optreden in een relaxte omgeving.

RESERVEREN

Grayson Capps en Corky Hughes treden woensdag 29 maart op in De Deel van Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, Bennekom. Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.30 uur, entree 15 euro.  Kaartverkoop in de voorverkoop bij Boerderij Hoekelum of reserveer online een zitplaats via reservering@livestagemarnix.com. 

WINACTIE

Live Stage Marnix biedt een lezer van Ede Stad of Bennekoms Nieuwsblad de kans om vrijblijvend kennis te maken. Heb je nooit eerder een concert bij Live Stage Marnix bijgewoond, stuur dan uiterlijk 26 maart een bericht naar win@livestagemarnix.com 

w        livestagemarnix.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie