Vertegenwoordigers van de Stichting CBFB overhandigen een cheque van € 2.803,00 aan de ouders van Natalie en Jade, bewoonsters van het Mooi Leven Huis Bennekom.
Vertegenwoordigers van de Stichting CBFB overhandigen een cheque van € 2.803,00 aan de ouders van Natalie en Jade, bewoonsters van het Mooi Leven Huis Bennekom. Dick Martens

Donatie voor het Mooi Leven Huis

15 maart 2023 om 16:08 Maatschappelijk

BENNEKOM In het Mooi Leven Huis Bennekom krijgen mensen met een beperking en hun naasten de kans om een unieke wereld te creëren waar zij het beste tot hun recht komen. ,,We zien het Mooi Leven Huis als verlengstuk van ons gezin”, leggen de ouders van Nathalie en Jade, die er met veel plezier wonen, uit.

Om extra voorzieningen te kunnen aanschaffen zijn donaties en sponsoren van onschatbare waarde. Dat besef leefde ook bij Corinne Lamers en Robert Lagendijk van de Stichting ‘Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen’ (CBFB). Met de boslopen ondersteunt het CBFB onder andere het Mooi Leven Huis Bennekom. ,,Van iedere inschrijving wordt € 1,- afgedragen aan dit goede doel”, legt het duo uit. ,,Daarom zijn wij blij € 2.803,00 te kunnen doneren.”

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie