Afbeelding
Instagram: @feestdagenfestijnbennekom

Het 1e Feestdagen Festijn in Bennekom

16 november 2023 om 17:00 Lokaal Deel je nieuws

BENNEKOM | Diverse Bennekomse ondernemers hebben de handen inéén geslagen om de allereerste editie van het Bennekomse Feestdagen Festijn organiseren. Het festijn vindt plaats op 30 november van 19.00 uur tot 22.00 uur in Geels Woonwarenhuis.

De avond staat geheel in het teken van gezelligheid en de feestdagen. De bezoekers worden verrast met verschillende proeverijen, demonstraties, een modeshow, creatieve workshops en de nieuwste trends op het gebied van fashion, haar, interieur en decoraties voor de feestdagen. Daarnaast zijn er leuke acties waarvan geprofiteerd kan worden!

Door de unieke samenwerking van Bennekomse speciaalzaken is het Feestdagen Festijn dé gelegenheid om in één avond heel veel inspiratie op te doen voor de komende feestmaand.

Voor slechts € 5,00 (alle activiteiten en proeverijen zijn inbegrepen) krijg je toegang tot deze gezellige avond vol feestelijke verrassingen. Een ticket is verkrijgbaar via www.geelswoonwarenhuis.nl of bij de deelnemende winkels. Er is wel een maximum aan het aantal bezoekers, dus wees er snel bij!

De avond wordt georganiseerd door: Geels Woonwarenhuis, Mitra drankenspeciaalzaak Arjo van Oostenbrugge, 5th Avenue, Everline Care for Hair, Marians Hobbyshop, Les Bijoux de Nicole, Keurslager de Haas, Geniet bloemen & lifestyle, Bloembinderij Lindhout, Siam Thai Kitchen, Etos Bennekom en Fishfriend Bennekom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie