Gonneke de Haan
Gonneke de Haan onbekend

Zin op Zondag van 26 maart gaat over verzoening rond de dood

16 maart 2023 om 11:56 Lokaal Deel je nieuws

Zondagochtend 26 maart 2023 komt Gonneke de Haan in de Ontmoeting in Bennekom spreken over verzoening in de laatste levensfase. De bijeenkomst is er een uit de serie van Vrijzinnigen Bennekom waarin verzoening centraal staat. Zin op Zondag begint om 10:30 uur aan de Emmalaan 1, Bennekom.

Verliesbegeleider Gonneke de Haan vertelt niet alleen haar eigen persoonlijke verhaal. Zij heeft ook veel ervaring met verzoeningsprocessen uit haar begeleidingspraktijk ‘Liefdevol Rond Verlies’. Daarmee biedt zij psychosociale en spirituele palliatieve zorg. Het gaat daarbij over wat je tegen kunt komen wanneer je je in de laatste levensfase wilt verzoenen met jezelf. Ook kan het gaan om verzoening met degenen die je lief zijn, of met je levensloop. 

In de bijeenkomst gaat Gonneke de Haan in op het dragen van pijn en de heilzaamheid van liefde en overgave. Na haar inleiding is er gelegenheid om haar vragen voor te leggen.

Gonneke de Haan werkt als verliesbegeleider, trainer en organisator en richt zich op persoonlijke begeleiding en scholing. Beweging, aanraking, dans, qigong en meditatie zijn voor haar belangrijke aandachtsgebieden. Daarnaast is ze beeldend kunstenares. Bovendien is zij actief in regionale en landelijke palliatieve werkgroepen en het hospice Wageningen-Renkum. 

Leonie Meijer (1985) zorgt voor de muzikale omlijsting. Zij zingt, componeert, speelt piano en gitaar en is theaterartiest. www.deontmoetingbennekom.nl 

____________________________________________________________________

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie