Mannenkoor Voice Male Trakteert

29 maart 2024 om 09:39 Lokaal Deel je nieuws

Het mannenkoor Voice Male bestaat dit jaar 20 jaar. Het koor werd opgericht met als motto: geen noot, geen nood. Ook al kun je geen noten lezen, je kunt allemaal lekker zingen. Elke dinsdagavond wordt er van 19.45  tot 21.45 uur gerepeteerd in de Brink in Bennekom.

Jarig zijn betekent: Een feestje. 

20 april heeft het koor een open middag. Van 14.00 tot 17.00 uur staan de deuren van de Oude of Alexander kerk in Bennekom open. Het koor laat dan horen wat het in de loop van 20 jaar heeft geleerd. Tevens zal er medewerking verleend worden door diverse solisten en musici onder andere Caroline Kuijpers, piano en Johan Meijer, orgel. Olga Zhanova met haar dochters afkomstig uit Ukraine, brengen het nummer Nina” (Giovanni Pergolesi) en Fly away on the wings of the wind” (Alexander Borodino - uit de opera Knyaz Igor) in een duet.

Iedereen die binnenloopt is welkom, luister een poosje en wil je dan weer boodschappen gaan doen of een wandelingetje maken ook prima, en kom later gewoon weer terug en voor iedereen die binnenloopt staat een kopje koffie klaar.

De mannen van Voice Male hopen er een gezellige, leuke middag van te maken.

Voor meer info zie https://voicemale.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie