Afbeelding
Getty Images/iStockphoto

Weer een ingezonden brief van Sinterklaas: Hallootjes lieve kinderen in Bennekom (2)

15 november 2023 om 07:00 Evenementen

BENNEKOM Intussen zijn wij onderweg Nederland en kijken ernaar uit om alle kinderen in het mooie Bennekom weer te begroeten! Alles is ingeladen en het is een drukte van jewelste. Alle pieten zijn flink in de weer! Ik denk dat ze een beetje zenuwachtig zijn. Daar hebben ze altijd last van als we onderweg zijn en dan gaat er van alles mis. Maar geen zorgen, alles komt altijd weer op zijn pootjes terecht. 

Aanstaande zaterdag, 18 november, is de grote dag. Zo rond 16.00 uur zal ik met de koets bij het grote podium aankomen maar vanaf 15.30 uur begint de DJ al gezellige Sinterklaasmuziek te draaien en ik stuur wat Pieten vooruit voor de gezelligheid! We komen met de koets aan via de Commandeursweg. Dan gaan we over de Lindelaan naar de Brinkstraat, Veenderweg en door de Dorpsstraat naar het podium.

Na het spektakel op het podium loop ik samen met de Pieten door de Dorpsstraat naar de muziektent. Daarna stap ik weer in de koets en ga ik via de Dorpsstraat, Kerkstraat en de Commandeursweg het dorp weer uit.

Jullie mogen natuurlijk weer met mij en alle Pieten op de foto. Deze foto’s kunnen jullie mooi op Instagram of Facebook plaatsen en als jullie dan @bennekomcentrum taggen en volgen, maken jullie kans op een leuke prijs. 

Zaterdagmiddag 2 december kom ik nog even langs in het centrum van Bennekom. Dan kunnen jullie mij tussen 13.00 uur en 16.00 uur vinden in het dorp. En om 14.00 uur is de prijsuitreiking bij de muziektent. Meer informatie over de wedstrijd krijgen jullie zaterdag bij de intocht! 

Het schiet dus al lekker op, nog maar drie nachtjes slapen en dan hoop ik jullie allemaal weer te zien!! 

Dag hoor. Groetjes van Sinterklaas en alle Pieten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie