Het festijn vindt plaats op 30 november van 19.00 uur tot 22.00 uur in Geels Woonwarenhuis.
Het festijn vindt plaats op 30 november van 19.00 uur tot 22.00 uur in Geels Woonwarenhuis. Dick Martens

Ondernemers organiseren eerste Feestdagen Festijn in Bennekom

17 november 2023 om 07:57 Activiteiten

BENNEKOM Diverse Bennekomse ondernemers hebben de handen inéén geslagen om de allereerste editie van het Bennekomse Feestdagen Festijn te organiseren. Het festijn vindt plaats op 30 november van 19.00 uur tot 22.00 uur in Geels Woonwarenhuis.

,,De avond staat geheel in het teken van gezelligheid en de feestdagen. De bezoekers worden verrast met verschillende proeverijen, demonstraties, een modeshow, creatieve workshops en de nieuwste trends op het gebied van fashion, haar, interieur en decoraties voor de feestdagen. Daarnaast zijn er leuke acties waarvan geprofiteerd kan worden”, laten de deelnemende ondernemers weten. 

TICKET

Een ticket voor deze avond kost 5,00 euro, alle activiteiten en proeverijen zijn inbegrepen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.geelswoonwarenhuis.nl of bij de deelnemende winkels. Er is wel een maximum aan het aantal bezoekers.

De avond wordt georganiseerd door: Geels Woonwarenhuis, Mitra drankenspeciaalzaak Arjo van Oostenbrugge, 5th Avenue, Everline Care for Hair, Marians Hobbyshop, Les Bijoux de Nicole, Keurslager de Haas, Geniet bloemen & lifestyle, Bloembinderij Lindhout, Siam Thai Kitchen, Etos Bennekom en Fishfriend Bennekom.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie