Uitnodiging Hulpmiddelenmarkt

16 juni 2022 om 13:38 Lokaal Deel je nieuws

UITNODIGING

Op woensdagmiddag 6 juli 2022 organiseert Parkinson Café Barneveld in samenwerking met zorgverleners van ParkinsonNet van 14.00-15.30 uur een hulpmiddelenmarkt. Dit evenement wordt gehouden in de toneelzaal van De Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld.

De bedoeling van deze markt is u materialen te laten zien, die de ongemakken van het dagelijkse leven kunnen verlichten. Er zijn zorgverleners van ParkinsonNet van diverse disciplines aanwezig. Zij zullen graag het één en ander demonstreren en u van advies dienen. Daarnaast zijn ook bedrijven uitgenodigd om hun materiaal te tonen.

Halverwege de bijeenkomst geven fysiotherapeuten een demonstratie van hun lessen LSVT-BIG (grotere bewegingen maken).

We zorgen voor een zitje, zodat u onder het genot van een gratis kopje koffie of thee met iets erbij ervaringen kunt uitwisselen. U mag binnenwaaien, wanneer u wilt; het is niet nodig om u vooraf aan te melden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Parkinson Café Barneveld komt eens in de twee maanden bijeen. Wij streven ernaar dat deze bijeenkomsten een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer willen we diverse onderwerpen bespreken en ook het onderlinge contact is belangrijk.

R. Möhlmann,
Parkinson Café Barneveld
06-21216975

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie