Bridge is analytisch denken en gezellig een spel doen. Biedbakje op de bridgetafel.
Bridge is analytisch denken en gezellig een spel doen. Biedbakje op de bridgetafel. H. Jurg

Bridgecursus in Bennekom

21 november 2021 om 10:27 Lokaal Deel je nieuws

In 2022 start Bridgeclub De Commandeur in Bennekom met een beginnerscursus bridgen onder  leiding van Gerry Oomes-Camps. De lessen beginnen op dinsdagavond 11 januari, het zijn er 12 en daarna kunnen de cursisten op dinsdagmiddag mee gaan spelen bij Bridgeclub ‘De Commandeur’. Bij voldoende deelname organiseert de club na Pasen een ‘beginners C-lijn’. Natuurlijk kunnen de cursisten ook kiezen voor een andere bridgeclub.

Bridgen is een combinatie van analytisch denken en gezellig samen een spel doen. De bridgecursus is gebaseerd op de nieuwste lesmethode van de NBB waardoor er gemakkelijk aansluiting is bij bridgeclub De Commandeur. Alle leeftijden zijn welkom en meedoen met of zonder een beetje bridgekennis is mogelijk. De cursisten leren in de lessen hoe het spel in elkaar zit, de kaartverdeling en de afspraken bij bieden en uitspelen. Oefenspellen vergroten het spelinzicht en de cursist doet actief mee. Ook krijgen cursisten de mogelijkheid om via internet te oefenen met bieden en uitspelen. 

Samen of  alleen inschrijven is mogelijk. De cursuslocatie is De Commanderij, Commandeursweg 44, Bennekom. Het lesgeld is € 75. Vragen en aanmelden (graag voor het eind van 2021) bij Gerry Oomes-Camps, telefoon 0318 416651, e-mail: gerry.oomes@kpnmail.nl. Zie ook www.bridgeclubdecommandeur.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie