Oefencircuit tijdens een SneeuwFit-les.
Oefencircuit tijdens een SneeuwFit-les. Nico de Gouw

Gratis proefles voor SneeuwFit in Bennekom

26 september 2021 om 22:34 Sport Deel je nieuws

Veel wintersportliefhebbers kijken na een verloren seizoen uit naar een skivakantie komende winter. Bij een goede voorbereiding kunnen ze daar meer profijt van hebben met minder blessurerisico. Skivereniging Gelderse Vallei biedt hiervoor de cursus SneeuwFit aan. In een gratis proefles kan men ervaren wat dit inhoudt.

Deze proeflessen zijn op woensdag 6 oktober in Veenendaal, op donderdag 7 oktober in Ede en op maandag 25 oktober in Bennekom. Deze maandag na de herfstvakantie is tevens de startavond (20.00-21.00 uur) van de SneeuwFit-training in sportzaal De Soetendaal aan de Halderweg 48 in Bennekom. Maar wie daarin meteen mee wil gaan doen, zou al eerder in een andere zaal de proefles kunnen bijwonen. De lessen zijn wekelijks tot eind maart. 

Het SneeuwFit-programma van de Nederlandse Skivereniging omvat allerlei conditie-, spier-, evenwichts- en ski-imitatie-oefeningen. Dit oefenprogramma is ook geschikt voor wandelaars in de sneeuw. In de lessen houden de gediplomeerde trainers rekening met de coronavoorschriften. Een seizoen meedoen kan al vanaf 80 euro.

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via website www.skigeldersevallei.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie