zingen met kerstmis - Al het nieuws uit Bennekom

zingen met kerstmis

zaterdag 17 december 2022 16:00 t/m 17:15

Op zaterdagmiddag  17 december zingt de Christelijke Oratoriumvereniging Bennekom een kerstprogramma – en niet alleen! Bekende Nederlandse kerstliedjes worden afgewisseld met Engelse Carols en andere kerstmelodieën (bijvoorbeeld “For unto us a child is born” uit de Messiah van Händel). En bij een aantal mag u uit volle borst meezingen! We worden hierbij begeleid door leden van OBK Bennekom. Een feest van bekende en onbekende muziek om u alvast helemaal in kerstsfeer te brengen.

Wat: Kerstconcert met samenzang

Wie: COV-Bennekom onder leiding van Dick Meijer, begeleid door muzikanten van OBK Bennekom

Waar: Brinkstraatkerk Bennekom

Wanneer: zaterdagmiddag 17 december om 16.00 uur

Toegang is gratis, collecte voor een vrijwillige bijdrage bij de deur

Locatie