Tijdens wandelingen van Natuurlijk Wandelen en Meer! is er altijd een passende tractatie.
Tijdens wandelingen van Natuurlijk Wandelen en Meer! is er altijd een passende tractatie. W.v.d.V.

Winterwandeling Natuurlijk Wandelen en Meer!

woensdag 14 december 2022 10:00 tot 11:30

Winterwandeling Natuurlijk wandelen en meer!

Wandel mee op 14 december om 10.00 uur met Natuurlijk wandelen en meer! Samen gaan we al wandelend ervaren hoe verrassend het bos kan zijn in de winter. Er is ook in deze periode veel te zien en te horen. Misschien minder opvallend, maar daarom juist bijzonder!

Meld je aan en geniet van de charme van het winterbos!

Mail naar natuurlijkwandelenenmeer@gmail.com om je aan te melden. Deze winterwandeling duurt anderhalf uur en is ongeveer vier kilometer. Na opgave ontvang je de startlocatie. Zie ook https://natuurlijkwandelenenmeer.nl

Beleef en geniet!

Natuurlijk Wandelen en meer! organiseert wandelingen in Bennekom en omgeving*. Er wordt gewandeld in de natuur en daarbij krijgen onze zintuigen alle ruimte: ruiken, kijken, proeven voelen en luisteren (wel eens echt even stilgestaan en een paar minuten gericht geluisterd?). Het doel is de natuur te beleven, ontspannen te genieten en een bijdrage te leveren aan verwondering en positiviteit. Het motto is dus ‘Beleef en geniet’. Elke wandeling bevat enkele verrassende onderdelen. Wandel eens mee en geniet!

Jeannette Smits en Wilma van de Veen zijn het gezicht van Natuurlijk Wandelen en meer. Zij bieden naast wandelingen ook andere groene activiteiten aan zoals teamuitjes, activiteiten voor familiedagen etc. Natuur is hun passie en daar willen ze veel mensen in mee nemen. Zie de website https://natuurlijkwandelenenmeer.nl.