• Alles
  • (1)
    Zakelijk
  • (1)
    Inloop-Opendag

Wekelijks Stilte-uur in De Ontmoeting

woensdag 2 december 17:30 - 18:30 uur

Roos van Doorn

Stilte en meditatie worden in veel tradities toegepast om lichaam en geest te ontspannen. Dan kan vreugde worden ervaren of verbinding, of gewoon heilzame rust.

Aan zulke momenten lijkt in onze drukke tijd veel behoefte te zijn. Daarom zal De Ontmoeting wekelijks op een vaste tijd voor een stilte-uur open staan. Er is gekozen voor woensdag van 17:30 tot 18:30 uur, beginnend op 15 januari. Adres: Emmalaan 1, Bennekom.

Ieder kan meedoen, wekelijks of een enkele keer aanhakend.

Nu hebben mensen diverse ervaring met meditatie. Tijdens het stilte-uur zullen geen technieken worden uitgewisseld of besproken, laat staan onderwezen. Ieder kan de eigen methode in stilte toepassen, in de kring wellicht zittend naast mensen die vanuit andere disciplines werken of nog geen ervaring hebben en het gewoon fijn vinden een uur met elkaar in stilte door te brengen. Men kan op een stoel zitten of op een meditatiekussen. In De Ontmoeting is een beperkt aantal kussens aanwezig.

Ook mensen zonder enige meditatie-ervaring kunnen dus gewoon aanschuiven. Het wordt in dat geval wel aanbevolen een leraar/lerares zoeken om u met meditatie vertrouwd te maken. De andere deelnemers zullen u daarover graag informeren. Verder is er nogal wat informatie over meditatie-onderricht op internet te vinden.

Ieder is van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit stilte-uur.

Zie ook de website www.vrijzinnigenbennekom.nl.


deel deze activiteit

Locatie

De Ontmoeting Vrijzinnigen Bennekom
Bennekom
Emmalaan 1
6721et


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden