• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (31)
    Religie
  • (2)
    Cursus-Workshop

Met je hoofd in de wolken

vrijdag 25 oktober 14:00 - 17:00 uur

Op vrijdagmiddag 11 oktober start de cursus ‘Met je hoofd in de wolken en je voeten in de aarde’. Je gaat in de cursus onderzoeken en uitwerken wat jou drijft en waar jij energie van krijgt.

Als je de dingen doet die je graag doet, krijg je daar vaak energie van en tegelijkertijd brengt het op een wonderlijke manier rust in je leven. Omdat dan alles klopt.

Wil je ook op zoek naar wat jou energie geeft en zorgt voor bevlogenheid? Doe dan mee aan deze cursus. Je leert dan om de dromen in je hoofd als het ware te verbinden met je voeten. Zo geef je je dromen een fundament en je bevlogenheid een kans.

De kiem voor bevlogenheid ligt daar waar passie, talent en jouw bijdrage aan de wereld samenkomen. De cursus maakt gebruik van de elementen lucht, water, aarde en vuur om dit uit te zoeken. Deze elementen zijn in ieder mens aanwezig.

Lucht helpt je fantasie, je dromen. Water zorgt voor verbinding, het helpt je om over je dromen uit te wisselen met anderen. Aarde zorgt voor een vaste ondergrond. En vuur geeft je energie.

Soms weet je gewoon nog niet goed welke afslag je in je leven wilt nemen. In contact met anderen kom je daar tijdens deze cursus makkelijker achter. De cursus leert je op een praktische en soms speelse manier om je aandacht te richten op je verlangen in plaats van op je problemen. Je onderzoekt talenten en kwaliteiten die je al hebt. Je zet kleine stappen vooruit en komt steeds dichter bij het door jou gewenste resultaat.

De eerstvolgende cursus start op 11 oktober 2019 in de cursusruimte van Sterker Samen in Wageningen en bestaat uit vier bijeenkomsten. De cursusdata zijn 11 en 18 oktober en 8 en 15 november 2019.

Voor meer informatie en aanmelden www.ansvermeulen.nl en mail@ansvermeulen.nl


deel deze activiteit

Locatie

Sterker Samen
Bennekom
Grintweg 324
6704as


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden