• Alles
  • (1)
    Zakelijk
  • (1)
    Algemeen
  • (4)
    Cursus-Workshop

Wapen je tegen cybercrime - Open Koffie

dinsdag 20 november 9:00 uur

Open Ondernemers Koffie in teken van cybercrime

Dinsdag 20 november is er weer de Open Ondernemers Koffie voor de regio Gelderse Vallei en Nederveluwe. Deze maand een thema waar we allemaal wel eens mee te maken hebben… cybercrime. Iedereen krijgt wel eens phishing mailtjes en regelmatig komen er verhalen in het nieuws over aanvallen, hacken, stelen van gegevens van computers en het gijzelen van je computer, waardoor je alle gegevens dreigt kwijt te raken, tenzij je flink betaalt.

Namens Politie Oost-Nederland komt Michiel Ras deze ochtend een presentatie verzorgen om u een inkijkje te geven in de verschillende vormen van cybercrime waar ondernemers momenteel slachtoffer van kunnen worden. Daarbij zal hij advies geven hoe u zich kunt wapenen tegen deze meest voorkomende vormen van cybercrime. Natuurlijk zal er ook voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Naast de presentatie is er natuurlijk ook weer volop tijd om te netwerken, doen we weer een pitchrondje en kun je promotiemateriaal op de promo tafel leggen.

De Open Ondernemers Koffie is vanaf 9 uur tot 11 uur in café De Dorpsherberg in de Brinkstraat te Bennekom. Meer informatie op de website www.opencoffee-bennekom.nl


deel deze activiteit

Locatie

Café De Dorpsherberg
Bennekom
Brinkstraat 4