• Alles
 • (1)
  Zakelijk
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (2)
  Natuur
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Kunstfestival voor Kinderen Bennekom

zaterdag 16 juni 11:00 t/m 16:00 uur

de Kunstfactorij

Dit jaar de derde editie van het Kunstfestival voor Kinderen door de Kunstfactorij!! 15 Kunstworkshops, gebaseerd op 'bekende' kunstenaars als Karel Appel, Klaas Gubbels en Gustave Klimt en begeleid door lokale kunstenaars als Eveline Kieskamp, Yvonne Hartelief en Henrike van de Kraats. Een paar workshop gaan op herhaling zoals Graffiti-spuiten met Lizzzart, percussie met Sampa Soekhram en zelf schilderen op het Place du Tertre maar er zijn vooral veel nieuwe workshops. Zo gaan we samen de Dorpsstraat verpakken à la Christo met Jenny Barten en mogen kinderen de grote saaie witte dieren van de Bennekomse Beestenbende beschilderen. De Beestenbende wordt na afloop tentoongesteld in verschillende leegstaande winkelpanden en zo maken we samen Bennekom een stukje vrolijker.

Ook dit jaar is er een speciaal Peuterplein en naast dans - en muziekworkshops mogen de peuters en dreumesen hier hun eigen papiermaché olifant beschilderen voor de Olifantenparade! Kortom, weer heel creatieve uitdagingen!

Het Kunstfestival voor Kinderen is gratis toegankelijk dankzij steun van de Gemeente Ede, de OVB, Stichting Idee in uitvoering en BennekomDoet.nl. Als u ook de waardecheque wilt doneren, graag!!

Voor alle informatie: www.dekunstfactorij.nl. Volg het Kunstfestival voor Kinderen Bennekom op de facebookpagina.

Contact: dekunstfactorij@gmail.com



de Kunstfactorij
de Kunstfactorij
de Kunstfactorij
deel deze activiteit

Locatie

Dorpsstraat
Bennekom
Dorpsstraat 1
6721jh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.