Afbeelding
Politie Ede

Politie zoekt automobilist met witte Peugeot die doorreed na aanrijding

2 februari 2024 om 13:31 Ongeval

EDE/BENNEKOM De politie is op zoek naar de bestuurder/bestuurster van een witte auto die donderdag betrokken was bij een aanrijding in Ede. 

De aanrijding vond donderdag 1 februari omstreeks 09.30 uur plaats op het kruispunt van de afrit A12 (vanuit de richting Veenendaal) en de Dr. W. Dreeslaan in Ede. ,,De auto op de foto botste tegen een witte auto die vlak voor hem plotseling uitweek naar links en raakte daarbij de linker achterkant van de witte auto”, meldt de politie. 

DOORGEREDEN

,,De bestuurder van de witte auto reed een stukje door tot de auto midden op het kruispunt tot stilstand kwam. Kort daarna vervolgde de bestuurder zijn/haar weg in de richting van Stadspoort.” 

De bestuurder van de rood/oranje gekleurde auto heeft geen kenteken kunnen noteren omdat hij zich bekommerde om de andere inzittende van het voertuig. Er is aangifte gedaan van het verlaten plaats ongeval van de tegenpartij.

HOGER MODEL WITTE PEUGEOT

De politie vervolgt: ,,Over de auto van de tegenpartij kunnen we de volgende details geven: het ging om een witte Peugeot, het type was mogelijk een 308 of 5008, het ging om een hoge auto. De auto heeft waarschijnlijk schade aan de linker achterzijde, mogelijk zijn er laksporen van de oranje voorkant van de andere auto zichtbaar.”

,,Heb je het voorval zien gebeuren en een kenteken genoteerd of heb je het witte voertuig met deze specifieke schade ergens zien rijden of staan, neem dan contact met ons op. Dit kan middels een DM of via het nummer 0900-8844. Vermeld daarbij registratienummer 2024049386.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie